Világsztár együttes Nyíregyházán : Irish Tornado

 Az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulata a Catherine Gallagher's Irish Dance 10 év után valami újat, valami érdekeset, valami különlegeset hoz nekünk.

 

 „A világ változik és mi is vele együtt” - nyilatkozta Catherine Gallagher a Boston Herald újságnak, ezért készült el az új darab. Az Irish Tornado nem hiába viseli ezt a címet. A darab egyszerűen lenyűgöző és mindent elsöprő siker. 

 

Egymást érik a jobbnál jobb koreográfiák és az élő zene, amely szoros részét képezi eme jeles eseménynek még csak hab a tortán.  A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak arról, amit Catherine megálmodott szemet gyönyörködtető látványnyal gazdagítva a nézőket.

 

A táncművészek technikai tudása messze a legmagasabb a szakma ezen részét érintve, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a táncosok egy másodperc alatt 15-öt koppantanak a lábukkal. Ezt természetesen csak a szólótáncos az Ír Sztepp Tánc Világbajnoka, az Ír Nemzeti Bajnok Catherine Gallagher tudja felülmúlni. 

 

Az előadás kb. 2 x 40 perces ahol lesz egy 20 perces szünetünk lesz arra, hogy megvitassuk, hol van itt az illuzionista, mert biztosak lehetünk abban, hogy a látvány el fog minket varázsolni. Ne hagyják ki! 

 

Az előadás 2011.11.27.-én este 7 órakor kezdődik a Móricz Zsigmond Színházban.