Jótékonysági Garázsvásár Nyíregyházán az állatokért

A PCAS Állatmentő Egyesület "garázsvásárt" rendez Nyíregyházán 2013. május 10.-11-ig! A helyszín: NYÍREGYHÁZA, László utcai INTERSPAR egyik üzlethelyisége. Ha tuti jó cuccokat szeretnél nagyon jó áron ezen a két napon várnak szeretettel!

Lesz minden, amiről álmodni sem mernél! Aki nem akar lemaradni a trendi, divatos és jó ruhákról, cipőkről, ajándéktárgyakról , kozmetikai és lakásdekorációs cikkekről, bizsukról, kutyafelszerelésekről és sok sok meglepetés termékünkről, az igyekezzen!!!

 
A vásárunkra ellátogatók SORSJEGYET kapnak, melyet kitöltve gyűjtőládánkba kell majd bedobni, mert a vásár végeztével értékes nyereményeket sorolunk ki a kupontulajdonosok között! A vásárunk teljes bevétele gyepmesteri telepen lévő állatok mentésére és balesetes állatok ellátására lesz fordítva!  - tájékoztatott Vidra Betty.
 
A várható termékekről az alábbi albumban találhattok fotókat, de mindenképpen érdemes kilátogatni személyesen is, mert napról napra nő a számuk és nem biztos,  hogy mindent megtaláltok az albumban: