Macskastop az Állatbarát Alapítványnál

2014-ben is elérkezett az az idő, amikor sajnos létszámstopot vagyunk kénytelenek kikiáltani, MACSKAFRONTON!

2014.06.25-től kezdve Alapítványunk nem tud fogadni sem kölyök sem pedig felnőtt macskákat mindaddig, míg az örökbe fogadások jóvoltából lélegzetvételnyi kis hely fel nem szabadul az Állatotthon macskaházában és karanténjában. Természetesen minden további nélkül segítünk gazdát keresni az árván maradt, vagy az utcán talált kisállatok részére, ehhez kérjük, hogy az allatbarat@allatbarat.com e-amil címünkre, vagy közvetlenül Facebook oldalunkra egy fényképet a macská(k)ról, leírást, helységnevet és egy telefonszámot küldjetek.
 
Egyértelmű, hogy a beteg, balesetet szenvedett, rossz állapotban lévő cicák prioritást élveznek, így őket hezitálás nélkül tudjuk fogadni az Állatotthonban. Megértéseteket köszönjük!
 
Jelenleg 42 macskáról kell gondoskodnunk(a 20 férőhelyre kalibrált macskaházunkban), ennek több, mint 50 %-a kölyök macska. Kérjük, aki ideig-óráig ideiglenesen is helyet tud biztosítani legalább egy cicának is, jelentkezzen személyesen a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonunkban. (az etetésüket és a felmerülő állatorvosi költségeket Alapítványunk állja)
 
Ha hellyel nem is tudtok segíteni nekik, de mindenképpen szeretnétek tenni valamit macskáinkért, nagyon szívesen fogadunk minden étel felajánlást, legyen az cicatej, konzerv, kölyök macskatáp, alutasakos eledel. Ezeket személyesen fogadjuk, minden nap 8-16 óra között az Állatotthonban.
 
Természetesen várjuk mindazok jelentkezését is, akik egy bársonytalpú családtaggal szeretnének gazdagabbak lenni, hiszen egy örökbe fogadott cica helyére többen is várakoznak. Az örökbe fogadható cicákról bővebben az alábbi linken olvashattok:
 
 
 
Állatbarát Alapítvány