Felújítások Nyíregyháza-szerte

Felújította a járdát a Mikszáth Kálmán utca 65 méteres szakaszán a NYÍRVV Nonprofit Kft. A társaság munkatársai 85 négyzetméteren cserélték az elöregedett, tönkrement járda burkolatát, melyhez 7 tonna aszfaltot használtak fel.
 

Burkolat helyreállítás
 
Helyreállítja az útbesüllyedést a Szív utcán a NYÍRVV Nonprofit Kft. Az úthibát az okozta, hogy a szakasz az építés során útalap nélkül készült. A városüzemeltető társaság a 85 négyzetméteres szakaszon alapot készített, és 11 tonna aszfalt felhasználásával újraburkolja az útrészt.
 
 
Sportpálya felújítás

Felújítja a Krúdy Gyula utcai sportpályát a NYÍRVV Nonprofit Kft. A munkálatok során helyreállítják az elhanyagolt területet, kicserélik a labdafogó hálót, újraépítik a futópályát, mely vörös salakos borítást kap, pótolják a szegélyköveket és padokat helyeznek el. A társaság tervei szerint nemcsak sportra lesz alkalmas a pálya, de játékeszközök felállításával a legkisebbek is használhatják majd.

A sportpályát korábban elsősorban a Zelk Zoltán Általános Iskola használta, a felújítást követően a városlakók előtt is megnyílik a terület.

 

NyírVV