Nyílt nap a Csodavár Játszóházban

Nyílt nap a Csodavár Játszóházban A Down Egyesület által fenntartott Csodavár Korai Fejlesztő Központ és Játszóház a fenti idézethez hasonlóan is vallja, hogy az előítéletek az emberi érés folyamatához hozzá tartoznak ugyan, de nem megváltozhatatlanok. Gyermekeink még magukban hordozzák az elfogadás teljes egészét, és, hogy mindenkivel kerek a világ, mindenki, még a fogyatékkal élők is teljes jogú tagjai társadalmunknak.

„Bizonyos dolgokat az életben úgy kell megélnünk, mintha azok arra lennének rendeltetve, hogy érett gyümölccsé legyenek, s ha mégsem érnek meg, akkor hát elejtjük őket. Játékosan kell őket felfognunk, gyermeki módon, előítéletek nélkül. Mihelyt előítéleteink vannak, bizonyos lehetőségeket kizárunk, s életünk nem gazdag többé.” Carl Gustav Jung

 

 

Nyílt nap a Csodavár JátszóházbanA Down Egyesület által fenntartott Csodavár Korai Fejlesztő Központ és Játszóház a fenti idézethez hasonlóan is vallja, hogy az előítéletek az emberi érés folyamatához hozzá tartoznak ugyan, de nem megváltozhatatlanok. Gyermekeink még magukban hordozzák az elfogadás teljes egészét, és, hogy mindenkivel kerek a világ, mindenki, még a fogyatékkal élők is teljes jogú tagjai társadalmunknak.
A Csodavár az a hely, Nyíregyházán, ahol mindezt a saját szemünkkel is megláthatjuk, érzékszerveinkkel megérezhetjük, és játékosan megélhetjük. Hiszen a Csodavár Játszóház egy olyan INTEGRÁLT környezet, ahol a csodák megélése, a játékok kipróbálása (óriáscsúszdák, 100 m2-es Csodakert, golyófürdő stb.), a munkatársak kedvessége, mind megadják a lehetőséget a kikapcsolódás, az önfeledt játék megélésére, nem csak, a Down-szindrómával és egyéb értelmi fogyatékkal élők számára! Így lesz a jóból jobb, az ügyesből ügyesebb, az okosból okosabb!

Játszóházként is várunk Mindenkit! Hogy betekintést nyerj a Játszóház színfalai mögé, várunk Téged is 2016. február 7-én, vasárnap 10-18 óra között, INGYENES NYÍLT NAPUNKRA!
Foglalkozások órarendje a nyílt napon:
 

Időpont Foglalkozás Időtartam Foglalkozást tartja Foglalkozás Időtartam Foglalkozást tartja
10:00 Ügyes baba 20-25 perc Tóth Erzsébet Ovis szenzoros torna 20-25 perc Szabó Eszter
11:00 Pici ügyes baba 20-25 perc Tóth Erzsébet Vár a suli! 20-25 perc Szabó Eszter
14:00 Tanulásmódszertan 20-25 perc Tóth Erzsébet      
15:00 Játsszunk együtt Jethroval 20-25 perc Pelyvás Csaba és Tóth Erzsébet      
16:00 Zenebölcsi 20-25 perc Lázár-Fazekas Bernadett Játsszunk együtt 20-25 perc Tóth Erzsébet
17:00 Tanuljunk együtt 20-25 perc Tóth Erzsébet      
Akik ezen a napon Játszóházi bérletet, vagy játszóházi foglalkozásra bérletet váltanak, 10 % kedvezményt kapnak a bérlet árából!
Nyílt napunkra vonatkozó szabályzat! Kérjük, figyelmesen elolvasni szíveskedjetek, a későbbi félreértések elkerülése érdekében! Ahhoz, hogy Mindenki maximálisan élvezhesse a Csodavár adta lehetőségeket kollégáink összeszedtek pár betartandó gondolatot:
  • A Játszóházban egyszerre maximum 30 gyermek tartózkodhat!
  • A nyílt nap folyamán egy gyermek 2 órát tartózkodhat INGYENESEN a Játszóházban!
  • A fenti táblázatban szereplő Játszóházi foglalkozásokra ELŐRE BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Kérjük, hogy a +3670 630 4868-as, vagy a +3670 630 1656-os telefonszámunkon ezt jelezni szíveskedjetek!
A nap folyamán csillámtetoválás, kézműves sarok, arcfestés is Vár rátok, valamint vendégünk lesz a Logiko-P játék, MÉHECSKE játékboltja (10:00-12:00 óra között), akik játékbemutatót tartanak, a felsorakoztatott legfőképpen készségfejlesztők és társasjátékok a helyszínen kipróbálhatóak lesznek.
Csodavár! Ahol minden nap csoda vár!

Dankó Dóra
Marketing manager
Csodavár Korai Fejlesztő Központ és Játszóház
4400. Nyíregyháza, Szent István utca 21.
Mobil: 70/630-41-25
www.csodavarfc.hu