Tüntetést szerveznek Nagycserkeszre az állatkínzás miatt (18+)

A nyugalom megzavarására alkalmas téma! Egy ország követte az elmúlt hetekben Fülöp kutya sorsát, akit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagycserkesz községben koboztak el gazdájától, aki kikötözve tartotta a szerencsétlen németjuhász keveréket, akink ettől eltorzult a feje és maradandó károsodást is szenvedett.

Fülöpöt gondozásba vette a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány és minden követ megmozgattak a felépülése érdekében, de sajnos nemrég mégis elpusztult a kutyus. Agy civil csoport, A "szurkolók az állatkínzás ellen" csendes tüntetés szervez egy gyertyagyújtás kíséretében Nagycserkeszre 2017. június 25-én.

"Aki valóban tenni akar valamit az állatokért, vagy csak egy gyertyát gyújtana Fülöpért, az tartson velünk most, és mutassuk meg, hogy mennyien tudunk összefogni egy jó ügyért! Kérünk minden szurkolót, klubhovatartozástól függetlenül, hogy tartson velünk 2017.06.25-én vasárnap Nagycserkeszre egy demonstrációra, hallassuk a hangunk, és gyújtsunk meg egy gyertyát azon a helyen, ahol Fülöp hónapokig szenvedett!" - áll a felhívásban.

 

Találkozó: Nyíregyháza, Tesco parkoló 11.30 - 12.15
Demonstráció: Nagycserkesz 13.00 - 15.00
Kérünk mindenkit, hogy fekete pólóban/felsőben érkezzen, s hozzon magával egy gyertyát!

 

 

Az Állatbarát Alapítványnál, ezzel egyidőben megrendezik a Megkínzott lakók kiemelt gazdikereső napját! "Állatotthonunkban egész nap várjuk csendes gyertyagyújtásra Fülöp sírjához azokat az érdeklődőket akik nem tudnak az adott időpontban Nagycserkeszre kimenni. Linda, Darwin, Leó és Angel reménykednek, hogy ezen a napon értük jön egy felelős, szerető gazdi!" - írja az alapítvány.