SUNSHINE TOTAL MUSIC PARTY

A nyugati kultúrákban meghatározó szerepe van a 16. életévnek. Ezt a születésnapot fergeteges bulival ünneplik világszerte, ahogy teszi ezt majd a 99,4 Sunshine FM is. Bár minden évben nézők ezrei voltak a 99,4 Sunshine FM-mel az évfordulón, az idén erre is rátesznek egy lapáttal, és még látványosabb, frissebb és ütősebb lesz Nyíregyháza kedvenc rádiójának nyárzárója.

Bár új helyszínen és új időpontban várjuk azokat, akik velük szeretnének ünnepelni, van, ami nem változik, mégpedig az, hogy a jó hangulat garantált! Balogh Béla ügyvezető kiemelte: „Ebben az évben, a születésnap helyett egy egész estés
rendezvényt kínálunk 2017. szeptember 29-én a Continentál Arénában, ahol Magyarország zenei életének legmeghatározóbb fellépőit vonultatjuk fel. Az előadókat a hallgatók szavazatai alapján hívtuk meg.”

Akik biztosan velünk lesznek: Welhello, New Level Empire, Hősök, WillCox, Irigy Hónaljmirigy, UFO, Ham Ko Ham, Follow The Flow és a Sunshine DJ-k. Akiket pedig várunk: minden bulizni vágyó.

 

A rádió vezetője hozzátette: „ha már szóba került a nyugati kultúrákban nagy jelentőséggel bíró 16. életév mely a jogosítvány megszerzésének alsó korhatára, a rádió életében is jelentőséggel bír ez szám. Bízunk abban, hogy mi is megkapjuk azt a jogosítványt, mellyel még nagyon sokáig lehet Nyíregyháza kedvenc rádiója, a 99,4 Sunshine FM!”