Irodalmi pályázat - Pegazus Könyvek Antológia 2018

 Irodalmi pályázat - Pegazus Könyvek Antológia 2016 A PegazusTv Média és Oktató Kft pályázatot hirdet a Pegazus Könyvek Antológia 2018 címmel. Az immár negyedik alkalommal megjelenő antológiasorozat mottója: „Mindenkinek adj egy esélyt! A produktum és az alkotója legyen a meghatározó.”

 

PegazusTv Média és Oktató Kft.

PÁLYÁZATOT

hirdet

Az irodalmi pályázat címe:

Pegazus Könyvek

Antológia

2018

Pályázati díj: 0 Ft, azaz nulla forint.

Céljaink: A 2012-es, 2014-es és a 2016-os antológiák sikerének megismétlése. Ezzel egy hagyomány és egy sorozat folytatása. Most is sikerre szeretnénk vinni az eddig egymaguk próbálkozókat. Megismertetni a világgal, hogy egy „kis ember” is lehet „nagy”, mert a tehetség és az akarat számít, nem pedig a multinacionális bulvármédia sztárcsináló pénze!

 Irodalmi pályázat - Pegazus Könyvek Antológia 2016

Mottónk: „Mindenkinek adj egy esélyt! A produktum és az alkotója legyen a meghatározó.” 

Akik írhatnak nekünk: Bárki, aki veszi magának a fáradságot, és van mersze megjelenni a nagy nyilvánosság előtt. 

Kik jelennek meg: Akiknek néhány soros bemutatkozásában, életrajzában látszik az akarat, valamint írása átlép egy szerkesztőbizottsági mércét. 

Téma: Bármi, kivéve politika, vallás, szex, ezoterika, miszticizmus, okkultizmus, uszítás, izgatás, rágalmazás. 

Formátum: word, vagy wordx dokumentum, szerkesztve a következők szerint:

Szerző neve vagy művészneve (ekkor, ha nem kíván polgári nevén megjelenni, a csatolt önéletrajzban ezt a szándékát egyértelműen ki kell fejeznie, és jognyilatkozatot tenni külön arra, hogy álneve „szabad”, és csak ő használhatja.)

A mű címe

A mű alcíme

A mű: 12-es Times New Roman betűvel, A/5-ös oldalon (148x210 mm), egy hasábban, normál sortávolsággal, minden oldalon 2-2 cm margókkal, kivéve fent, ahol 3 cm a margó. Minden más formázás nélkül!

(Versek esetében a vers középre tördelve, képverset jpeg fotóként fogadunk csak el, minimum 2480x3508 méretben)

 

Kísérő dokumentumok: Önéletrajz: fotó és néhány sor, amelyet önmagáról az alkotó fontosnak tart. Pl.: lakhely, végzettség, hol jelentek már meg írásai, mióta ír, sikerei, céljai-álmai stb.

Jognyilatkozat, az alábbi szerint:

A pályázó mű/művek címe/címei:

Én, ……………………………………………. büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem és szavatolom, hogy az általam a nevem alatt átadott mű/művek az én szellemi tulajdonomat képezik, azon másnak sem személyhez fűződő, sem vagyoni joga, követelése nem áll fenn. Tudomásul veszem, hogy a Kiadó nem felelős semmiféle olyan kárért, amely ezen szerződéses rendelkezés megszegéséből ered. Hozzájárulok, hogy nevem alatt a Kiadó a művet/műveket megjelentesse. Hozzájárulok, hogy a Kiadó a nevemet, művésznevemet, és legalább e-mail elérhetőségemet, vagy telefonszámom, webcímemet megjelentesse. Hozzájárulok, hogy a Pegazus Könyvek antológiát kevés számú pályázó esetében is megjelentesse, de technikai és gazdaságossági okokból egy, a PegazusTv Média és Oktató Kft. szépirodalmi kötetében, mint húzókötetben, annak szerves részeként. 

Szerzői nyilatkozat:

Tudomásul veszem, hogy a valótlan adatok megadásából származó kárért felelős vagyok.

A könyv megjelenése: nyomtatott, hagyományos könyvként és esetlegesen részleteiben e-formában a Kiadó honlapján, vagy/és a www.pegazustv.hu online folyóiratban.

Dátum:

Aláírás:

 

A fenti nyilatkozat vagy kiprintelve-kitölteve-aláírva postán, vagy befotózva (szkennelve) emailben elküldve.

Pályázati díj: 0 Ft, azaz nulla forint.

 

Megjelenési hozzájárulás: Csak a megjelenésre elfogadott művek szerzőitől kérünk megjelenési hozzájárulást, amely tartalmazza a mű szerkesztését, gondozását, nyomdai előkészítését, nyomtatását, terjesztését, marketingköltségeit, a köteles példányok költségét, a sajtónak és más szervezeteknek, személyeknek eljuttatott tiszteletpéldányok költségét, az e-közzététel költségeit, a könyv bemutatásának költségeit, valamint a tiszteletpéldányok szerzőkhöz eljuttatásának a költségeit.

Összege: Minden megkezdett oldal után 3000 Ft (alanyi adómentes), melyről a szerzők hivatalos számlát kapnak.

A megjelenő szerzőkkel a kiadó kiadói szerződést köt!

Ez az összeg a szerzők önreklámja (önéletrajza, elérhetősége) ½ oldalban, a művek után szerkesztve.

Egy szerző által minimum pályázható oldal: 2 oldal.

Egy szerző által maximum pályázható oldal: 10 oldal.

(A fenti minimum és maximum kikötéstől kiemelkedő írásművek esetében a szerkesztőség eltérhet.)

Szerzői tiszteletpéldány: minden megjelent szerző 2 oldalanként 1 db tiszteletpéldányra jogosult, amelyet vagy a Kiadó irodájában vehet át, vagy pedig címére eljuttatjuk.

Szerzői kedvezmény: minden pályázó, nem csupán a megjelentek, hanem akiknek munkája nem került bele a kötetbe, a kötet fogyasztói árából 30% kedvezményre jogosult.

 

A pályázatot e-mailben siker@pegazustv.hu címre kell küldeni.

Beküldési határidő: 2018. május 1.

Elbírálási határidő: 2018. június 1.

Tervezett megjelenés: 2018. szeptember-november.

Jó munkát, jó alkotást kíván a PegazusTv Média és Oktató Kft csapata!

Ülj fel a PegazusTv.hu hátára, és sikerre visz!