LEGO® STRAND PARTY – Élmény a vízparton

Különleges programmal várja július utolsó hétvégéjén a LEGO gyár a Sóstón strandolókat és a LEGO® rajongó gyerekeket.A LEGO STRAND PARTY keretén belül az érdeklődők a nyár legkedveltebb helyszínein, a strandokon ismerkedhetnek meg a CITY, DUPLO, FRIENDS, NINJAGO és BOOST szettekkel, sőt a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek különböző ügyességi feladatokban is remekelhetnek.

 

 

 

A LEGO® STRAND PARTY július 28-án (szombaton) és július 29-én (vasárnap) a sóstói Aquarius Élmény- és Parkfürdő területén, a gyerekmedence mellett kerül megrendezésre, ahol mindenki kedvére építhet és szabadon engedheti kreativitását.*

A program során ajándékokkal is készülünk, amelyek megszerzéséhez mind a gyerekek, mind a szülők közreműködése szükséges. Ha a gyerekek részt vesznek a „Vakáció” fal építésében és a szülők kitöltenek egy rövid kérdőívet, garantált ajándékok várják a lelkes játékosokat.

Érdemes továbbá nyitott szemmel járni a rendezvényen, hiszen az esemény szórólapjai LEGO® kupont rejtenek, amelyeket a LEGO® Certified Store weboldalán, 10.000 Ft feletti vásárlás során lehet érvényesíteni egy LEGO® ajándékért cserébe!

A csobbanás előtt vagy után, várunk szeretettel minden játszani vágyót a LEGO® STRAND PARTY-n!

 

 

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk!