A The Toy Dolls, Redfoo, Nick Havsen és a legnagyobb magyar nevek garantálják a hatalmas bulit az 5. LESZ FESZT-en

 Jövőre már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a sokak által kedvelt fesztivál 2019. július 4-5-6-án, Kisvárdán. A 2019-es programban már biztosan ott lesz két igazi kultuszfellépő. Egyikük a The Toy Dolls, sokak szerint a kontinens egyik legeredetibb punk bandája. Redfoo pedig az LMFAO duo tagjaként ‘Party Rock Anthem’-mel és a ‘Sexy and I Know It’-tel szerzett hatalmas ismertséget. A SuperBowl döntőben Madonnával fellépő és Grammy-re is jelölt EDM centrikus művész hatalmas party arc, amit most a LESZ FESZTen élőben is megtapasztalhatunk.

 

 

Az elektronikus zene legújabb titánjai közül Nick Havsen érkezik Kisvárdára. A legnagyobb fesztiválokon gyakran fellépő DJ Magyarországon csak ritkán, és kevés helyen hallható. Produkciója méltó folytatása a StadiumX 2018-as fesztiválon való fellépésének.

 

A hazai előadók listáján is csupa olyan fellépő található, akik önmagukban is hatalmas élményekkel tudják elkápráztatni a közönséget.

Ott lesz a fesztiválon Rúzsa Magdi, a Halott PénzByeAlex és a SleppMajka, a Road, az OssianChris Lawyer, valamint Andro is.

 

A szervezők továbbra is elkötelezettek az eredeti koncepció mellett: minőségi zene, hatalmas buli és barátságos árak fogják jellemezni a következő LESZ Feszt fesztivált is. Arra is találtak már megoldást, hogy a tavalyi ideiglenes kemping helyett ismét zöldövezetben tudjanak majd sátorozni a fesztiválozók.

 

Idén már jóval hamarabb bebiztosíthatják a helyüket az érdeklődők. Különleges megoldásként, a karácsonyig megrendelt bérleteket olyan kinyomtatható ajándékkártya formátumban juttatják el az e-mail fiókokba, amelyet bátran a fa alá tehet mindenki, akár magának, akár ajándékba vásárolja.

 

A szervezők ráadásként elárulták, hogy rövid időn belül újabb rangos fellépőket fog bejelenteni a LESZ Feszt, ezért érdemes követni őket és figyelni a weboldalukat is.