A Képmás Zenekar lemezbemutató koncertje Nyíregyházán

2019. február 9-én, szombaton kerül sor a Képmás Zenekar "VAN EGY VÁROS A SZÍVEMBEN" című lemezbemutató koncertjére a Városmajori Művelődési Házban.

 

 

 
Helyszín és jegyváltás:

Városmajori Művelődési Ház
Városmajor u.5., Nyíregyháza, 4400
 

Tel: 06 42 434 002
H-P: 8:00-16:00  
 
 
Jegyek elővételben 1000ft-os, a helyszínen 1500 ft-os áron kaphatók .
 
 
 

 
 
A Képmás zenekar a Debrecen - Nyíregyházi Egyházmegye emblematikus csapata. Az együttes megalakulása óta meghatározó szereplője az egyházmegyei gyermek- és ifjúsági pasztorációs programoknak. Mindezen túl aktív résztvevője és formálója az északkeleti régió kulturális rendezvényeinek.
 
Az együttes két alapítója és vezetője, Bolega László és Kardos György zenei munkássága és együttműködése a Képmás megalapítását megelőző időkre nyúlik vissza. A Képmás zenekar felállása Halhóber Gábor csatlakozásával vált teljessé, ekkor alakult ki a csapat arculata is.
 
A trió képzett vendégművészek közreműködésével állítja színpadra koncertjeit, melyeken a Képmás saját szerzeményei mellett Zorán átdolgozott dalai szólalnak meg másképp.
A zenekar a tavalyi esztendőben útjára indított Van egy város a szívemben című produkciója a csapat nemrégiben megjelent nagylemezéhez kapcsolódó összeállítás, ami arra hivatott, hogy bemutassa a korongon szereplő dalokat a közönség számára.
Az együttest 2015-ben a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye első megyéspüspöke Bosák Nándor kitüntetésben részesítette, megköszönve nekik az elmúlt tíz évben a nyíregyházi plébánián, a harangodi egyházmegyei gyereknapon és az egyházmegyében a gyermek- és ifjúsági pasztoráció területén végzett zenei szolgálatot és egész munkásságukat.