A LESZ FESZT újabb 8 rangos fellépőt jelentett be

A mostani bejelentéssel már 18-ra bővült a fesztivál ismerté vált fellépőinek névsora. A közönség hazai kedvencei közül így már tudni lehet, hogy ott lesz a LESZ FESZT-en az AWS, a BSW, a Follow the Flow, a Leander Kills, a Lord, a Roberto Rios & Dan Sparks duo és a Saberz is.

 

 

Az EDM kedvelők számára igazi csemege lesz a Bassjackers fellépése. A csapat a Tomorrowland rendszeres fellépője és többek között dolgoztak már együtt Martin Garrix-vel, Afrojackkel, a Dimitri Vegas & Like Mike duóval, Dyroval és R3habbal is.

A július 4-5-6-án ötödik alkalommal megrendezésre kerülő LESZ FESZT eddig a következő fellépőket jelentette be (ABC sorrendben):
Andro, Aws, Bassjackers, Bsw, Byealex és a Slepp, Chris Lawyer, Follow The Flow, Halott Pénz, Leander Kills, Lord, Majka, Nick Havsen, Ossian, Redfoo, Road, Roberto Rios & Dan Sparks, Rúzsa Magdi, Saberz, The Toy Dolls

 

 

Már ez a lista is sokunk számára kedvet csinál a fesztiválhoz, de a szervezők ígérnek még néhány meglepetést, hiszen még csak fellépők töredékét jelentették be.

Akik máris eldöntötték, hogy szeretnének ott lenni, azok számára fontos információ, hogy a párban érkezők részére kedvezményes Páros Bérletet is ajánlanak, amely Valentin napig lesz vásárolható.