A fagyispohár előnyei

A nyár egyet jelent az önfeledt nyaralással a hosszú városnéző sétákkal, az erdei kirándulásokkal és természetesen a remek nyári finomságokkal, melyekért szívesen állunk meg a cukrászdában vagy az utcai árusoknál. Az egyik legfontosabb nyári csemege a fagylalt, ami hűsít, feltölt, energiát ad és számtalan ízben kapható.

 

 

Nem lehet okunk panaszra, hiszen már rég magunk mögött hagytuk a régi csoki-vanília-puncs választékot, és még a legapróbb helyen is rengetegféle ízből válogathatunk.

Mibe tegyük ezt a csemegét?

Az első válasz erre nyilvánvalóan az, hogy tölcsérbe, azonban tudni kell, hogy az indepack.hu választékában található fagyispohár rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ezért ahol fagyit lehet kapni, ott mindenképpen szükséges fagyispoharat is tartani.

Ezeket a poharakat vidám nyári színekben és mintákkal, de akár saját logóval is meg lehet vásárolni, ezáltal a saját brandedet is reklámozni tudja. Mivel papírból készült, ezért környezetbarát, könnyen lebomlik, és nem szennyezi a környezetet, ha pedig biomasszából készült kanalat adsz mellé, akkor tökéletes lesz az összhatás.

A gluténérzékenyek is szeretik a fagyit!

Az ostyatölcsér tiltott étel a gluténérzékenyek számára, azonban papírpohárban számukra is elérhetővé válik ez a remek finomság. Mindenféleképpen figyelni kell azonban néhány dologra annak érdekében, hogy glutén még nyomokban se kerüljön be a fagyiba.

A glutént tartalmazó fagyikat (például a kekszes változatokat) tartsd külön helyen, vagy távol a többi íztől és ezekhez használj külön kanalat és külön öblítővizet. Az ostyatölcsért ne tedd a fagyik közé és adagoláskor se kerüljön be a hűtőtérbe, hogy egyetlen morzsa se tudjon beleesni a fagyikba.

Kisgyermekek számára is ideális a fagyispohár

A gyermekek gyakran elmaszatolják a fagyit, a tölcsér eltörik a kezükben, az édesség lecsepeg, leesik a gombóc, a tölcsér alja átázik és alul kifolyik a fagylalt. Ennek következtében összemaszatolják a ruhájukat, nyakig ragadnak. A papírpohárból azonban szépen kikanalazhatják a hűs fagyit, és az sem probléma, ha az időközben elolvadt, hiszen a tálka szépen tartani fogja olvadt állapotban is.

 

 

Fiatalok, idősek fagyizása

Vannak, akik nem szeretik nyalni a fagyit, szívesebben fogyasztják kanállal. A tölcsér rágcsálása sem mindig egyszerű feladat, főleg akkor, ha a fogsor sem teljesen stabil. A fagyispohár mindkét esetben ideális megoldás, ezért mindig adjunk alternatívát a vásárlók számára.

Az elviteles vásárlók

A fagyistégely tökéletes megoldás akkor, amikor a vásárló szeretné elvinni és otthon elfogyasztani az édességet. A fagylaltos habdoboz termodoboz, ezért sokáig megtartja a hőmérsékletet, nem fog elolvadni a termék, mire hazaér vele a vásárló. Ez a doboz expandált polisztirolból készül.

A nyári édességek sorában első helyet foglal el a fagylalt, egyre gyakrabban találkozhatunk különleges, egyedi ízekkel, saját receptekkel. Azt ajánljuk, hogy ha fagyizód van, akkor mindenképpen tarts különleges ízeket, akár saját fantázianévvel rendelkező finomságokat, és vonzd magadhoz az ínyenceket!