A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány az idei évben is meghirdeti az „Adj egy tárgyat az állatokért” akcióját.
 

2014, december 16 - 18:31
2014, december 15 - 10:36
2014, december 1 - 11:56
2014, november 24 - 11:41

Városháza

Nyitott Városháza idén is

Szeptember 20-21-én ismét megnyílnak a Városháza kapui az érdeklődő nagyközönség előtt. Nyíregyháza idén újból csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai rendezvényhez, így 2014-ben is folytatjuk a „Nyitott Városháza” programot.

Ügyfélfogadási rend az ünnepek idején a nyíregyházi Városházán

Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző tájékoztatása szerint a Polgármesteri Hivatal munkarendje és az ügyfélfogadási rend az alábbiak szerint változik:
 

Finn delegáció érkezett Kajaaniból Nyíregyházára

December 3-7. között Kajaaniból, finn testvérvárosunkból egy hivatalos delegáció látogat Nyíregyházára.

Ismét Nyitott Városháza Nyíregyházán

Szeptember 21-22-én megnyílnak a Városháza kapui az érdeklődő nagyközönség előtt. Nyíregyháza idén újból csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai rendezvényhez, így 2013-ban is folytatjuk a „Nyitott Városháza” programot.

Helyi adók: Holnap van a határidő

Tisztelt nyíregyházi Adózók! A 2013. II. félévre esedékes adók befizetési határideje szeptember 16-a.

Közeleg az adóbefizetési határidő Nyíregyházán

A Polgármesteri Hivatal Adóosztályának tájékoztatása szerint rövidesen olyan, az adózás szempontjából fontos határidő érkezik el, amely mind az Adózók, mind az önkormányzati adóhatóság számára meghatározó.

Állatvédelem a gyakorlatban - konferencia Nyíregyházán

 

Az Állatbarát Alapítvány 2013. február 27-én „Az Állatvédelem törvényi szabályozásának változásairól - Állatvédelem a gyakorlatban” címmel rendezett konferenciát Nyíregyházán. 
 

Ukrán fiatalok érkeztek Nyíregyházára

A Robert Schuman Intézet (www.schuman-institute.eu) 2013. február 11-13. között tanulmányút keretében fogadott egy önkormányzati dolgozókból és civil szférában aktív fiatalokból álló ukrán csoportot, amely tanulni szeretne két, velük határos EU tagország csatlakozási tapasztalataiból, valamint kapcsolatokat építeni helyi önkormányzatokkal, civil szervezetekkel - különösen a közös, ill. a határ menti együttműködés területén.

Defibrillátor a nyíregyházi Városházán

Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere átadta használatra a városházán elhelyezett defibrillátor készüléket január 8-án.

Ünnepi ügyfélfogadási rend a Városházán

Aki az ünnepek idején szeretne ügyeket intézni a nyíregyházi Városházán, annak érdemes figyelembe vennie az alábbi ügyfélfogadási rendet!

Tartalom átvétel

Facebook Share