A VIDOR Fesztivál Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál lett

Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál lett a VIDOR Fesztivál December 2-án adták át a Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Programban részt vett rendezvények képviselőinek a minősítési kategóriájuknak megfelelő okleveleket. A Művészeti Fesztiválok között a VIDOR Fesztivált a legmagasabb kategóriába tartozó rendezvénynek ítélte a Szakmai Intéző Bizottság.

2009. december 2-án Budapesten, a Hagyományok Házában adták át az öt hazai fesztiválszövetség kezdeményezésére létrejött Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Programban részt vett rendezvények képviselőinek a minősítési kategóriájuknak megfelelő okleveleket. A fesztiválok Minősített, Jó és Kiváló értékelést kaphattak a rendezvényeken részt vett szakemberek igen széles körű vizsgálatának eredményeképpen.

 

A VIDOR Fesztivál Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál lett

 

A Művészeti Fesztiválok között a VIDOR Fesztivált a legmagasabb kategóriába tartozó rendezvénynek ítélte az elemzéseket összegző Szakmai Intéző Bizottság.

 

A VIDOR Fesztivál Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál lett

 

Ezt a Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál elismerést mindössze 16 esemény érdemelte ki, köztük olyan több évtizedes múltra visszatekintő rendezvények, mint a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Gyulai Várszínház vagy a Debreceni Virágkarnevál.