Nyíregyháza

Álláslehetőség a nyíregyházi színházban

A Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet SZÍNPADI DÍSZÍTŐ pozíció betöltésére. Várják az alábbi munkaköri feladatok ellátására azonnali kezdéssel, osztott munkarendben, jó fizikai állapotban lévő pályázók jelentkezését!

 

Ismét földi szúnyoggyérítés lesz Nyíregyházán

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2024. július 11. (csütörtök) és 2024. július 12. (péntek) napján - tartaléknap 2024. július 13. (szombat) - az időjárás függvényében, a NYÍRVV Nonprofit Kft. megbízásából a Tréner Kft. földi úton, 2477 hektáron, szúnyog imágógyérítést (szúnyogirtást) végez Nyíregyháza város közigazgatási területén.

Szerdától indul a VIDOR színházi versenyprogram jegyeinek értékesítése

Idén augusztus 23-án startol majd a legnagyobb nevettetők seregszemléje. Lukács Sándor, Szabó Győző, Dobó Kata, Szente Vajk, Nagy Sándor, Szulák Andrea és Járai Máté is szerepel többek között a VIDOR 2024-es színházi versenyprogramjában.

ÁLLÁS: Karbantartót keres a nyíregyházi fürdő

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. akár azonnali munkakezdéssel karbantartót, szakképzett villanyszerelő munkatársat keres. Fényképes önéletrajzokat, bérigény megjelölésével a sostort@sostort.hu e-mail címre folyamatosan várják.

Salsa-Latin utcabál lesz Nyíregyházán

Gyere és kóstolj bele egy fülledt, karibi estébe, ahol a kubai eredetű pörgős, lendületes salsa, a dominikai gyökerekkel rendelkező szexi bachata, és az afrikai, vad kizomba keveredik!

Álláslehetőségek a NYÍRVV-nél

A NYÍRVV jelenleg Irodai adminisztrátor, Autószerelő, valamint Karosszéria lakatos munkakörre keres új embert. Az önéletrajzot és a pozíciónak megfelelő végzettséget igazoló dokumentumokat humanpolitika@nyirvv.hu e-mail címre kell megküldeni a bruttó bérigény megjelölésével, 2024.július 20. napjáig.

Hétvégi változás a Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon

A 100 Nyíregyháza — Debrecen — Szolnok [— Budapest] vasútvonalon a 146 sz. TISZA – SZAMOS EuroCity vonat, illetve július 6-án a 406 sz. CORONA InterCity vonat módosított menetrend szerint fog közlekedni.

Vígjátékokkal várja a gyerekeket és családokat a Rózsakert Szabadtéri Mozi

2024 nyara különleges programokkal várja a gyerekeket és családokat a Rózsakert Szabadtéri Moziban. Júliusban négy népszerű vígjátékot láthatnak a Nézők, amelyek garantáltan szórakoztató élményt nyújtanak minden korosztálynak.

Tehetségnap a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban

A Fiatal Tehetségekért Alapítvány (Akkreditált Kiváló Tehetségpont), a Konszonancia Regionális Zenei Tehetségsegítő Tanács és a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár nevében tisztelettel meghívjuk Önt az alábbi Konferenciára, Tehetségnapra.

A Csókos Asszony a Rózsakertbe érkezik

Június 28-án, pénteken este 20.30-kor a népszerű Csókos asszony operett érkezik többek között Kökényessy Ági és Harmath Imre szereplésével a Rózsakert Szabadtéri Színpadra, a Zenthe Ferenc Színház előadásában.

Nyíregyházi lett az ország egyik kedvenc testnevelőtanára

Elismerésben részesültek azok a kiemelkedő pedagógusok, akikre a legtöbb szavazat érkezett a „K&H mozdulj! az év tesitanára” program vármegyei, majd országos szavazásán. A pénzintézet és az Aktív Iskola program közös kezdeményezésének díját olyan testnevelőtanárok kapták, akik élvezetes óráikkal akár egy teljes életre is megszerettetik diákjaikkal a mindennapi mozgást, egészséges életvitelükkel pedig példát mutatnak. A 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő kategóriában egy nyíregyházi pedagógus kapta az elismerést.

Rendkívüli Örökbefogadási Nap lesz a gyepmesteri telepen

2024. június 28-án (pénteken) 8.00 órától 18.00 óráig szeretettel várják a NYÍRVV Nonprofit Kft. Állategészségügyi Telepén mindazon Kutyabarátokat, akik igaz, őszinte és hűséges társra vágynak!

Szent Iván éji bringatúra Nyíregyháza-Sóstóra

A június 23-ról 24-re virradó éjszaka az év legrövidebb éjszakája, a hiedelem szerint egy varázslatokkal teli időszak is, amikor bármi megtörténhet, még a kívánságok is teljesülhetnek. Pattanjunk nyeregbe ezen a különleges estén, tesszük ezt immár hagyományosan - invitál mindenkit a Zöld Kerék Alapítvány.

Augusztus közepéig módosul a menetrend a Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vonalon

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint a 100 [Budapest -] Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony [- Chop] vasútvonalon bizonyos vonatok módosított menetrend szerint közlekednek majd június 22.-augusztus 18. között.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Nyíregyháza csatornájára