Már virágdobozokkal is meglephetjük szeretteinket anyák napjára

A virág az az ajándék, amely szinte minden hölgy arcára mosolyt csal, ha ezt kapja ajándékba. Legyen szó csak egy szál virágról, de a fáradtság is elmúlik és átveszi helyét a meghatottság, amikor valakit virággal lepnek meg. Napjainkban már olyan különleges szerencsében van részünk, hogy egyrészt online megrendelhetők ezek a virágcsokrok, másrészt pedig egy újdonság is megjelent a piacon, a virágboxok.

 

 

Ahol mindent be tudunk szerezni anyák napjára

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat virágdobozai bőven adnak lehetőséget arra, hogy valaki megismerje ezt a fajta ajándékozási módot is. Ráadásul egy olyan webáruházzal van dolgunk, ahol magas színvonalon összeállított, prémium ajándékcsomagok is kaphatók. Több száz összeállításból válogathatunk, amelyek mind különbözőek és egyedi elnevezéssel is bírnak. Így adott a lehetőség, hogy egy helyről mindent meg tudunk rendelni és a webshop intézi a többit, hogy anyukánk vagy nagymamánk mindent megkapjon időben.

A webáruház alkalmak szerint kategorizálja a meglepetéscsomagjait, azon belül pedig keresgélhetünk, hogy melyik felel meg legjobban a pénztárcánknak vagy pedig van-e valamilyen szokásostól eltérő igényünk. Ilyen lehet pl. a cukorbetegeknek szánt ajándékok, mivel ennél a webáruháznál erre is figyelnek. Érdemes böngészni a hatalmas kínálatban, és akár előre gondolni egy közelgő születésnapra, pedagógusnapra vagy ballagásra is.

A virágdobozok eleganciája

Újabban egyre népszerűbbek a virágboxok, virágkosarak. Ha naponta öntözzük őket, hosszan tartó lesz a frissességük és napokig lehet majd bennük gyönyörködni. A virágdobozok másik nagy előnye a virágcsokrokhoz képest, hogy asztaldíszként is pompásan megállják a helyüket, vagy polcra, komódra is tehetők.

A webáruház egyik különlegessége a Mámoros virágdoboz, mely a tavaszi virágok kompozíciója rózsával, orchideával és szezonális virágokkal. Szintén meghálálja a törődést a Csónakázás virágkosár, amely ahogy a neve is utal rá, olyan hangulatot teremt, mintha csónakázni vinné el az embert valaki, és ott a természetben élvezné a színpompás virágok illatát. A Csónakázás kompozíció kosarának alakja is emlékeztet egy csónakra.

 

 

Kiegészítőkkel is kérhető

Vannak olyan virágboxok, amelyek csak virágokkal teletűzdeltek. Aki viszont szeretné valami plusszal is meglepni anyukáját, nagymamáját, ugyanakkor nem szeretne egy komplett ajándékcsomagra külön költeni, az kérhet olyan meglepetés összeállításokat itt a virágboxok kategóriában, amelyek tartalmaznak még valamilyen apróságot.

Az egyik ilyen virágdoboz a Szappanvirág box pezsgővel és csokival, amely ahogy a neve is jelzi, a szappanrózsák mellett még egy kis üveg pezsgőt és 14 db Lindor epres fehér csokoládégolyót tartalmaz. A köszönettel anyának ajándékcsomagban az előbbieken túl tejcsokira, pálcikás forró csokira és filteres, díszdobozos teára bukkanhatunk.