Találd meg álmaid munkahelyét a nyíregyházi állásbörzén!

A Nyíregyházi Egyetem és a Kelet-Magyarország Állásbörzéje 2024. március 27-én kerül megrendezésre a Nyíregyházi Egyetem, Bessenyei Aulájában 9:00-15:00 óra között.

 

 

Tudjuk, mennyire nehéz manapság megfelelő állást, és olyan munkabért találni, ami megfelel a végzettségünknek, igényeinknek, és az infláció miatt megnövekedett mindenféle költségeinknek...  A Kelet Állásbörzén valós állások, megbízható, leinformált cégek közül válogathat minden kedves látogató. Spórolja meg a sok utánajárást és böngészést, hiszen nálunk egy helyen és időben több tucat potenciális munkalehetőség tárul Ön elé. Ezen a sokszínű munkaerő-piaci kavalkádon ráadásul kézzelfogható tapasztalatokat is szerezhetnek az álláskeresők a cégek képviselőitől, HR szakemberektől. A vállalatok munkatársaival kötetlenebbül lehet beszélgetni, a személyes benyomások mellett számos olyan információ birtokába is lehet jutni, ami nem szerezhető meg közvetett módon a cég tevékenységéről, a munkáltatói arculatról, adott esetben a cég filozófiájáról, elképzeléseiről, fejlődési, sportolási lehetőségekről, plusz juttatásokról. Itt még azt is meg lehet kérdezni, amit egy állásinterjún nem mernénk megtenni.

Gyorsan lehet tájékozódni a jelenlegi munkaerőpiaci viszonyokról is, és összehasonlítani a saját helyzetünkkel. Érdemes felkészülten érkezni, önéletrajzzal a kézben, hogy a kínálkozó esélyeket azonnal meg lehessen ragadni.