Májusban a Nagyszínpadon, nyáron a Rózsakertben várják a színházrajongókat

Életrevalók című előadásunkat közkívánatra május 3-án, pénteken 19 órától is műsorra tűzzük bérletszünetben, főbb szerepekben Horváth László Attilával és Gulyás Attilával - tájékoztatta szerkesztőségünket a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház.

 

 

Május 4-én, szombaton 19 órától Don Juan, a világ leghíresebb csábítója hódít a nagyszínpadon. Horváth Illés rendezésében ebben a történetben minden együtt van, ami egy igazi romantikus drámához, felpezsdítő kalandfilmhez, vagy bővérű komédiához
szükséges: párbajok és titkos légyottok, fortély és szélhámosság, erotika és szenvedély. Május 4-én és 11-én: ugyancsak bérletszünetben, Örkény egyik legismertebb színpadi remekét, a Macskajáték című előadást láthatják Nézőink, Verebes István rendezésében, Pregitzer Fruzsinával a főszerepben.

Mucsi Zoltán május 10-én, Szinetár Dóra pedig május 11-én várja az érdeklődőket EGY ÉLETEM című életrajzi stand up esttel a Nagyszínpadon.

Szente Vajk Legénybúcsúját május 17-én, pénteken 19 órától láthatják a Nézők. A darabot Nagy Sándor jegyzi rendezőként, a legénybúcsúját lidérces rémálomként megélő Simon szerepében Gulyás Attila, Gulácsi Tamás pedig Alex, Simon legjobb barátja és kollégája szerepében brillírozik.

A Churchill és Garbot május 18-án a Nagyszínpadon vendégszerepel. A Rózsavölgyi Szalon előadását a Winston Churchillt is játszó Hegedűs D. Géza rendezte, Greta Garbo szerepében Nagy-Kálózy Eszter látható.

Május 25-én a Teljesen idegenek előadással várjuk újra Nézőinket a Móricz Zsigmond Színházban. A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

Az Aki túsz, aki nem, jövök! című interaktív túszkomédia két felvonásban, május 31-én látható a Nagyszínpadon, főszerepben Beleznay Endrével és Magyar Attilával.

 

 

Ha nyár, akkor Rózsakert!

 

Slágerelőadással nyitja a szezont a Rózsakertben a Móricz Zsigmond Színház: 2024. június 8-án, szombaton, majd utána több alkalommal (június 13., 14., 15.) a 14 év után visszatérő Anconai szerelmesek dalai csendülnek fel ismét a Szabadtéri Színpadon. Ezúttal új
felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők, új színekkel is gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű olasz muzsika, a felhőtlen szórakozás.

Június 21-én, pénteken Ma este megbukunk című ikonikus előadásunkon szórakozhat újra a nagyérdemű, melyet a Móricz Zsigmond Színház immár második éve játszik óriási sikerrel. A rendező: Horváth Illés, főbb szerepekben többek között: Gulácsi Tamás, Gulyás Attila, Nagyidai Gergő, Rák Zoltán, Horváth Viktor, Tóth Zolka, Kiss Eszter Júlia és Tary Patricia. Június 28-án, pénteken a népszerű Csókos asszony című operett érkezik többek között Kökényessy Ági szereplésével a Rózsakertbe, a Zenthe Ferenc Színház előadásában. Július 13-án Peller Károly rendezésében és szereplésével érkezik a szabadtérire Gül baba operett. A daljáték időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába.

Kálid Artúr, Beleznay Endre és Fésűs Nelly főszereplésével július 20-án a Veres 1 Színház Tombol az erény című bohózata látható.

Július 26-án, pénteken a Bánfalvy Stúdió előadása, a Funny Money - Rossz pénz nem vész el vendégszerepel a Benczúr téren, a főbb szerepekben: Hujber Ferenc, Varga Iza, Gangxsta Zolee, Urmai Gábor (társulatunk tagja).

Bolha a fülbe előadásunk augusztus 9-én, a Legénybúcsú pedig augusztus 16-án várja a vígjáték kedvelő közönséget a Rózsakert Szabadtéri Színpadon!

 

Jegyek elérhetőek online itt:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/
vagy személyesen:
Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
Nyíregyháza, Színház u. 2.

Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu