VII. Kertvárosi garázsvásár és babaruha börze Nyíregyházán

2024. május 11-én 9:00-tól a Fészek utcai bolt és az orvosi rendelő előtti területen kerül megrendezésre a VII. Kertvárosi garázsvásár és babaruha börze. Szeretettel várnak újra mindenkit, aki szeretne másnak feleslegessé vált, de használható dolgaiból szemezgetni.

 

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyet és asztalokat biztosítanak a szervezők. Amíg apa árul és anya vásárol, addig a kicsiket a Kertvárosi Közösségi Ház jóvoltából kézműves foglalkozással, arcfestéssel varázsolják el.

Ami újdonság, hogy szeretnék láthatóvá tenni, közelebb hozni az itt működő szolgáltatókat, tevékenységet vállalókat, kereskedőket. Lesz egy üzenőfal, amire kihelyezheted tevékenységed adatait, amelyet a Kertvárosban végzel vagy értékesítesz vagy vállalsz. Pl. Klímaszerelés, bútorszerelés, kertrendezés, gyermek megőrzés, korrepetálás, nyelvoktatás, műköröm építés, kutyasétáltatás, jógaoktatás és egyéb dolgok értékesítése stb. Bárki lefotózhatja, elteheti magának az információt későbbre és ha összejön az együttműködés, az itt élő közösséget gyarapíthatjuk vele.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők most szombaton a Kertvárosban!