Zajlik a Nyíregyháza Kéményseprő utca csapadékvíz elvezető rendszer építése

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület és Településfejlesztés Operatív Program keretén belül 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a TOP-6.3.3-16-NY1-2021-00002 azonosítószámmal nyilvántartott, „Nyíregyháza Kéményseprő utca csapadékvíz elvezető rendszer építése" című projektet.

 

 

A kivitelezés két ütemben zajlik:

 

"A" ütem- A Tünde utcától a Kéményseprő utca közepéig: a kivitelező tájékoztatása szerint a tervezett ütemben halad a csapadékvíz-vezeték építése. 2023. 07. 17. és 07.23. között az íves útpadka folyóka építése várható a Kéményseprő utca 86-tól a Kéményseprő utca 75-ig. A munkavégzés ideje alatt (7:00-16:00) útlezárás lesz érvényben az építéssel érintett útszakaszon.

 

"B" ütem- A Kéményseprő utca közepétől a Kállói úti körforgalom irányába: a kivitelező tájékoztatása szerint a Kéményseprő utca 19/A és 17/A szám között útpadkafolyóka építése várható az aszfalt szélében, valamint földmedrű szikkasztó árkok építése is tervezett. A munkálatok során az építéssel érintett útszakasz átjárása biztosított lesz, de forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését!