Ismerkedjünk meg a Royal Canin szárazeledeleivel

Ismerkedjünk meg a Royal Canin szárazeledeleivel A Royal Canin egy olyan minőségi kutyatáp, amit azért érdemes megvásárolni, mert a minőségi kutyatáplálás mellett tették le a voksukat. A szárazeledelek kínálásával jelentős időt spórolhatunk magunknak. Sokkal egyszerűbb a kibontott zacskóból a tálba mérni a napi adagot, az idő többi részét pedig értékesen lehet eltölteni kedvencünkkel.

 

 

Mit érdemes tudni a Royal Canin vállalatról?

 

A francia Royal Canin már 1968 óta gyárt eledeleket a háziállatok számára, de Magyarországra csak 2005-ben robbant be. A cég fő szemlélete, hogy ismereteiket bővítsék a kutyák és macskák tartásának, életmódjának, táplálkozásának, egészségének terén, mindeközben pedig folyamatosan észben tartsák, hogy önálló lények, saját akarattal. Szerződött partnerei között csak olyanok találhatóak, akik elkötelezett állatbarátok.

 

A Royal Canin célja, hogy olyan tápokat alkossanak meg és árusítsanak, amelyek az egészséget szolgálják. Ennek érdekében újabb és újabb fejlesztéseket hívnak életre, amit kamatoztatnak az újabb receptúrák megalkotásában. A fejlesztéseket szakértő stáb segítségével végzik: állatorvosok, tenyésztők, szaküzletek képzett eladói mind hozzáteszik megszerzett tudásukat és tapasztalatukat, hogy a Royal Canin által megalkotott eledelek a legjobbak legyenek a piacon.

 

Napjainkban a Royal Canin talán az egyetlen olyan minőségi kutyatápot áruló cég, amely úgy alkotta meg az eledeleit, hogy még az emberi orr számára is kellemes illatú legyen. A termékeket úgy fejlesztették ki, hogy figyelembe vették az egyes fajtákat, illetve a kutyák életkori sajátosságaikat, igényeiket. A gyártók tudják, hogy teljesen eltérő igényeik vannak például az örökmozgó, növésben lévő kölyköknek, szemben a kifejlett, kényelmes habitusú, hízásra hajlamos fajtáknak.

Ismerkedjünk meg a Royal Canin szárazeledeleivel

Életkor szerint is megkülönböztethetünk termékeket, így a kölyökkutyáknak, a felnőtteknek, a senior korúaknak is kínálnak megfelelő kutyatápokat. Sőt! A termékek közül a sterilizáláson átesett példányok számára is forgalmaznak megfelelő minőségű tápot. Többek között az ilyen részletek miatt is van olyan nagy választék a Royal Canin termékei között.

 

Milyen összetevőket tartalmaznak az eledelek?

 

Mindegyik típusú eledelre jellemző, hogy a benne található állati eredetű fehérjék, növényi eredetű rostok, a természetes eredetű antioxidánsok megfelelő arányban állnak egymással. Ehhez hozzájárult az az évek alatt felhalmozott ismeret, amelyre támaszkodnak a gyártás során: alaposan megismerték a nyersanyagokat, hogy azok milyen hatást gyakorolnak a kutyák szervezetére. A precíz válogatást követően olyan eljárással készül el a táp, ami nem vonja kétségbe senki számára a jó minőséget, a gondos odafigyelést.

 

A számtalan variációban fellelhető összetevők együttesen azt a célt szolgálják, hogy szerte a világon mindegyik kutyus, tekintettel korra, nemre, fajtára, egészségi állapotra és kondícióra, a legjobbat kapja a Royal Canin kínálata közül.