Promóció

Kiszámítható nyugdíjas évek: nyugdíjbiztosítás és öngondoskodás

A mögöttünk hagyott bő másfél évtizedben egyre többet lehet hallani arról, hogy a magyar társadalom jelentős hányada számára az öngondoskodás fogja jelenteni a megoldást az egyén jövőjének tudatos alakítására. Napjainkban sok olyan megbízható megoldás létezik már, amelynek időben történő alkalmazásával jó esélyünk van a váratlan helyzetekből fakadó anyagi kiszolgáltatottság minimalizálására. A hazai viszonyok között választható megtakarítási formák, azok célja, adott estben időtávjai meglehetősen sokrétűek. De nézzük a részleteket!

Szúnyogháló macska ellen?

Ebben a cikkben a szúnyoghálóról lesz szó. Nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna meg, hogy milyen bosszantóak a vérszívók, poloskák és egyéb rovarok. Nemsokára újra itt a nyár, és el kell gondolkodni azon, milyen védekezési módszert választunk ellenük. Az alumínium szúnyogháló tökéletes megoldásnak tűnik. Olyan erős és strapabíró, hogy még a macskát is távol tartja. Szúnyogháló macska ellen? Első hallásra furcsának tűnhet, de rögtön elmagyarázzuk.

Útmutató a medence szolártakaró használatához

A medence szolártakaró igazán hasznos termék, nemcsak melegen tartja a medence vizét, hanem még meg is védi azt a különböző szennyeződésektől. Nézzük, mit kell tudni a használatukról, és bemutatjuk az egyes szolártakaró típusokat is!

Tölts minőségi időt a gyermekeddel!

Bűntudatod van, mert nem tudsz ugyanannyi időt tölteni a kisebb gyermekeiddel, mint a nagyobbal? Úgy érzed, hogy alig foglalkozol velük? Hidd el nekünk, ezt csak te érzed így, ők pedig még egymást is pátyolgatják.

 

Családi merülés az élményekbe

Az idei év sok megterhelő dolgot, kedvező és kedvezőtlen változást egyaránt hozott magával, amelyek teljesen átrendezték mindennapjainkat. Mindezek után igazán megérdemli, hogy minőségi időt töltsön együtt családjával. A következő pár sorban most néhány konkrét ötlettel gazdagodhat, amelyek hozzásegíthetik a családi álomnyaralás helyszínének kiválasztásához.

Amikor közeleg a nagy utazás

Ha már te is izgatottan várod a következő “nagy utazást” és szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, akkor nem árt alaposan átgondolni néhány dolgot. Szerencsére ma már vannak olyan online felületek, amelyek ebben segítenek is neked. Éppen ezért a következő pár sor egyfajta iránymutatásként is szolgálhat az online tervezés során. Lássuk, mit érdemes figyelembe venni!

Hasznos tippek a konyhai világítás korszerű kivitelezéséhez

A konyhai világítás kapcsán alkalmazott megoldásainkat időnként célszerű újragondolni, ezáltal is növelve kicsit a helyiségben töltött percek hangulatát. Pontosan ennek kapcsán igyekszünk tippeket adni a cikk keretei között.

Bemutatták a legújabb méretarányosan kicsinyített LEGO® szuperautó

A LEGO Csoport és az Automobili Lamborghini stílusosan mutatta be a régóta várt LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 modellt. A látványos eseményt ugyanaz az izgalom és felfokozott várakozás övezte, mint más szuperautók leleplezését, csakhogy ez miniatűr méretű volt és teljes egészében LEGO Technic elemek segítségével valósult meg.

Az ország legvonzóbb munkahelyévé választották a LEGO gyárat

Kihirdették a Randstad Award idei nyerteseit – a díj az ország legattraktívabb munkahelyeit rangsorolja egy reprezentatív kutatás alapján. 2020-ban a nyíregyházi LEGO gyárat választották a kutatásban résztvevők Magyarország legvonzóbb munkaadójának.

Nincs építkezés megfelelő alapanyag nélkül!

A jó idő beköszöntével újra elindulnak az építkezések, amelyekhez elengedhetetlen a kitűnő minőségű sóder és homok, a kertrendezéshez pedig nélkülözhetetlen a kiváló termőföld.

 

Mikor károsak a táplálékkiegészítők?

Vitaminhiány, edzés, egyoldalú táplálkozás. Csak pár címszó azok közül, ahol a táplálékkiegészítők ajánlása felmerül. És valóban sok esetben szinte elengedhetetlen és számos előnnyel járó megoldás a használatuk. Azonban néha érdemes az érem másik oldalát is megvizsgálni. Nézzük meg, lehetnek-e veszélyei, és mire érdemes odafigyelni a táplálékkiegészítők alkalmazása esetén!

Az alapozófesték kiemelt szerepe a makettezés során

Az alapozófesték gondos és aprólékos felvitele a makettre elmaradhatatlan lépésnek számít annak érdekében, hogy a majdan kapott végeredmény valóban megfeleljen az elvárásainknak. Ha ezt a lépést kihagyjuk, azzal a közepes vagy gyengébb színvonalú produktum létrehozását kockáztatjuk.

Tippek a füstös íz eléréséhez gázgrillen

Az eladások alapján nyilvánvaló, hogy a faszenes grillsütők állnak a dobogó legfelső fokán, őket követik a gázgrillek. A megkérdezettek javarésze azért dönt a faszenes verzió mellett, mert véleményük szerint csak ezzel érhető el az igazi füstös aroma. De valójában ez nem teljesen igaz, ugyanis vannak olyan trükkök, melyek segítenek elérni ugyanezt az ízvilágot egy gázgrillen készült ételnél is.

Nehezebb lehet a munkába visszaállás a vírusjárvány után

Ahogyan az elmúlt hónapokban a megváltozott munkarend és a távoli munkavégzés, úgy a munkahelyekre való visszatérés is kihívást jelenthet a cégeknek és a dolgozóknak. A folyamat ezért lassabb, fokozatosabb és tudatosabb lépéseket kíván, ahol az egészségmegőrző intézkedések mellett a pozitív jövőképre és a mentális támogatásra is figyelmet kell fordítani – hívja fel a figyelmet a K&H.

Minden, amit a fémkerítésekről tudni akart

A kerítés cseréje egy nagy horderejű döntés, hiszen hosszú időre szól, és igencsak megterheli a családi költségvetést. Emiatt érdemes mindig alaposan utánajárni a szóba jöhető lehetőségeknek, és pontosan megtervezni az igényeket és elképzeléseket.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Promóció csatornájára