Promóció

Nagykorú lett a 99,4 SUNSHINE FM

Fergeteges tűzijáték, hömpölygő tömeg, frenetikus hangulat – röviden így lehetne jellemezi a 99,4 Sunshine Fm 18. születésnapi partyját, amely az idén először a Vidor fesztivál zárásaként vonzott tömegeket Nyíregyháza belvárosába a Kossuth térre. De nem csak az újszerűséget, hanem a hagyományokat is szem előtt tartotta a rádió vezetése, a Sunshine Total Music party ugyanis szombaton is a  Miss Summer Sunshine szépségverseny eredményhirdetésével vette kezdetét.

10 tény, amire oda kell figyelned, amikor brókercéget választasz

Már eldöntötted, hogy belevágnál az online kereskedésbe, de még keresed a legjobb brókercéget? Ez valóban egy döntő lépés a biztonságos és sikeres kereskedéshez. Sajnos meglehetősen gyakran lehet csaló cégekre bukkanni az interneten, ezért elengedhetetlen több szempontból megvizsgálni, hogy kire is bízzuk a pénzünket. Íme 10 pont, amelyet mindenképp szem előtt kell tartanod a kiválasztáskor!

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Hogyan válasszunk karikagyűrűt? A karikagyűrű kiválasztása minden párnál egy nagyon fontos lépés. Az első nagy próbatétel, hogy képesek vagytok-e kompromisszumot kötni úgy, hogy nem adjátok fel az elgondolásaitokat, és nem is tiporjátok el a másik véleményét. Csak így találhatjátok meg azt a gyűrűpárt, ami számotokra a legideálisabb lesz, és mindkettőtök büszkén viseli majd élete végéig.

Fókuszban a bőr védelme

Fókuszban a bőr védelme Napjaink egyik rohamosan terjedő betegsége a bőrrák. Hihetetlen, de igaz, hogy az elmúlt harminc évben több embernél alakult ki sajnos ez a betegség, mint az összes többi daganatos betegség együttesen. Hátterében az állhat, hogy bőrünk már nemcsak nyáron szenved a nap káros sugaraitól, hanem a téli időszakban is erős igénybevételnek van kitéve, például a szolárium által.

Válasszunk igazán kényelmes, kinyitható kanapét!

Válasszunk igazán kényelmes, kinyitható kanapét! Mivel mindenki más szempontok szerint választ kanapét, így nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy egy kanapé mitől is igazán kényelmes. Vegyük sorra, hogy mitől lehet kényelmes egy kinyitható kanapé.

Mit érdemes tudni a felszín alatti vizek tisztításáról?

Mit érdemes tudni a felszín alatti vizek tisztításáról? Miért fontos a felszín alatti vizeink tisztítása? A média igen felkapott témája a felszíni vizeink szennyezése. De mi a helyzet a láthatatlan vizekkel, amik mélyen, a föld alatt bújnak meg?

Mennyire lehet biztonságos egy automata bejárati ajtó?

Mennyire lehet biztonságos egy automata bejárati ajtó? A hagyományos ajtók egyik nagy előnye, hogy ránézésre erősnek, zárakkal jól felszereltnek tűnik, ami elriaszthatja az illetéktelen behatolókat. De a világon a legtöbb üzlethelyiség, irodai épületek többsége, várótermek, plázák, stb., már a külsőre is impozánsabb megjelenésű automatizált ajtórendszereket használják, amik első ránézésre kecsesek, könnyedek, és nem tűnik úgy, hogy bármilyen erőszakos behatolást megállítanának.

Nemzetközi szállítmányozás minden szempontból személyre szabva? Ez az Europa-Road Kft.-vel mindig megoldható!

Nemzetközi szállítmányozás, mezőgazdasági, vagy bármilyen más gépszállítás, vagy csak néhány nagyobb doboznyi árura lenne szükséges a nemzetközi szállítmányozás? Mindegyik esetben érdemes megfontolni az Europa-Road Kft. ajánlatát!

A baseball sapka, mint reklámajándék

A baseball sapka, mint reklámajándék Manapság gyakorlatilag még a csapból is az folyik, hogy az egészséges életmód milyen hihetetlenül fontos. A fittség elérése és megtartása nem könnyű feladat, sok kitartást igényel. A legtöbben, ahogy az idő egy kicsit jobbra fordul, az edzőtermek kopárságát a nap sugaras természetben való futására cserélik. Azonban minden aktív és kevésbé aktív sportoló tudja, hogy a hirtelen időjárás változások ellen milyen könnyedén lehet egy baseball sapkával védekezni. Fejbe húzott sapkával a nap vakító sugarai és a könnyed záporok sem állíthatják meg azt, aki mozogni szeretne.

Miként érdemes végeznünk a szőnyegek és függönyök tisztítását?

Miként érdemes végeznünk a szőnyegek és függönyök tisztítását? Hogyan végezzük el a szőnyegek, valamint a függönyök időnként szükséges tisztítását? Ez egy olyan kérdés, amire szinte kivétel nélkül minden háztartásban meg kell találni a megfelelő választ.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Promóció csatornájára