Promóció

Frissesség a lakásban is!

Be kell vallanunk, hogy életünk nagy részét zárt térben töltjük. Az otthonok, a munkahelyek légköre számos kórokozóval telhet meg, emiatt állandó kérdésként merülhet fel a megfelelő szellőztetés kérdése. A koronavírus-járvány után talán még körültekintőbben kell eljárnunk. A következő pár sorban az ablakventilátorok működtetéséről és annak előnyeiről olvashat bővebben.

Támogasd az egészséged jakuzzival!

A XXI. század emberének egyre fontosabb az egészsége, hiszen ki ne szeretne egészségesen sokáig élni? Ehhez persze szükség van megfelelő életmódra, vagyis a kiegyensúlyozott táplálkozás és a mozgásban gazdag életmód egyaránt az alapjait képezik az egészség megtartásának. Ugyanakkor vannak még olyan lehetőségek, melyek segítségével tovább fokozható az egészség, ilyen többek közt a rendszeres masszázsmedence-használat is.

Megalkotni álmaid otthonát

Minden ember legféltettebb kincse, legnagyobb vagyoni értéktárgya a saját lakása. Így amikor eljön a pillanat, és a saját otthonunkat kell felújítani, érzékenyen nyúlunk a témához. Manapság nagyon nehéz olyan szakembert, vagy brigádot találni, aki szakszerűen végzi el a lakásfelújítást. Sokan gondolják úgy, hogy egyszerűbb és költséghatékonyabb különféle szakembereket hívni. A tapasztalat viszont az, hogy bár sokan adnak ki szép munkát a kezükből, néhány hónap után sorra bukkannak elő a problémák, amikért már nem vállalnak garanciát, és soha véget nem érő javításokba kell kezdeni. Sokan egyénileg kezdenek a barkácsolásba, ami pedig olyan stresszt is okozhat, ami miatt nyűggé válik a lakásfelújítás.

 

Kiszámítható nyugdíjas évek: nyugdíjbiztosítás és öngondoskodás

A mögöttünk hagyott bő másfél évtizedben egyre többet lehet hallani arról, hogy a magyar társadalom jelentős hányada számára az öngondoskodás fogja jelenteni a megoldást az egyén jövőjének tudatos alakítására. Napjainkban sok olyan megbízható megoldás létezik már, amelynek időben történő alkalmazásával jó esélyünk van a váratlan helyzetekből fakadó anyagi kiszolgáltatottság minimalizálására. A hazai viszonyok között választható megtakarítási formák, azok célja, adott estben időtávjai meglehetősen sokrétűek. De nézzük a részleteket!

Szúnyogháló macska ellen?

Ebben a cikkben a szúnyoghálóról lesz szó. Nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna meg, hogy milyen bosszantóak a vérszívók, poloskák és egyéb rovarok. Nemsokára újra itt a nyár, és el kell gondolkodni azon, milyen védekezési módszert választunk ellenük. Az alumínium szúnyogháló tökéletes megoldásnak tűnik. Olyan erős és strapabíró, hogy még a macskát is távol tartja. Szúnyogháló macska ellen? Első hallásra furcsának tűnhet, de rögtön elmagyarázzuk.

Útmutató a medence szolártakaró használatához

A medence szolártakaró igazán hasznos termék, nemcsak melegen tartja a medence vizét, hanem még meg is védi azt a különböző szennyeződésektől. Nézzük, mit kell tudni a használatukról, és bemutatjuk az egyes szolártakaró típusokat is!

Tölts minőségi időt a gyermekeddel!

Bűntudatod van, mert nem tudsz ugyanannyi időt tölteni a kisebb gyermekeiddel, mint a nagyobbal? Úgy érzed, hogy alig foglalkozol velük? Hidd el nekünk, ezt csak te érzed így, ők pedig még egymást is pátyolgatják.

 

Családi merülés az élményekbe

Az idei év sok megterhelő dolgot, kedvező és kedvezőtlen változást egyaránt hozott magával, amelyek teljesen átrendezték mindennapjainkat. Mindezek után igazán megérdemli, hogy minőségi időt töltsön együtt családjával. A következő pár sorban most néhány konkrét ötlettel gazdagodhat, amelyek hozzásegíthetik a családi álomnyaralás helyszínének kiválasztásához.

Amikor közeleg a nagy utazás

Ha már te is izgatottan várod a következő “nagy utazást” és szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, akkor nem árt alaposan átgondolni néhány dolgot. Szerencsére ma már vannak olyan online felületek, amelyek ebben segítenek is neked. Éppen ezért a következő pár sor egyfajta iránymutatásként is szolgálhat az online tervezés során. Lássuk, mit érdemes figyelembe venni!

Hasznos tippek a konyhai világítás korszerű kivitelezéséhez

A konyhai világítás kapcsán alkalmazott megoldásainkat időnként célszerű újragondolni, ezáltal is növelve kicsit a helyiségben töltött percek hangulatát. Pontosan ennek kapcsán igyekszünk tippeket adni a cikk keretei között.

Bemutatták a legújabb méretarányosan kicsinyített LEGO® szuperautó

A LEGO Csoport és az Automobili Lamborghini stílusosan mutatta be a régóta várt LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 modellt. A látványos eseményt ugyanaz az izgalom és felfokozott várakozás övezte, mint más szuperautók leleplezését, csakhogy ez miniatűr méretű volt és teljes egészében LEGO Technic elemek segítségével valósult meg.

Az ország legvonzóbb munkahelyévé választották a LEGO gyárat

Kihirdették a Randstad Award idei nyerteseit – a díj az ország legattraktívabb munkahelyeit rangsorolja egy reprezentatív kutatás alapján. 2020-ban a nyíregyházi LEGO gyárat választották a kutatásban résztvevők Magyarország legvonzóbb munkaadójának.

Nincs építkezés megfelelő alapanyag nélkül!

A jó idő beköszöntével újra elindulnak az építkezések, amelyekhez elengedhetetlen a kitűnő minőségű sóder és homok, a kertrendezéshez pedig nélkülözhetetlen a kiváló termőföld.

 

Mikor károsak a táplálékkiegészítők?

Vitaminhiány, edzés, egyoldalú táplálkozás. Csak pár címszó azok közül, ahol a táplálékkiegészítők ajánlása felmerül. És valóban sok esetben szinte elengedhetetlen és számos előnnyel járó megoldás a használatuk. Azonban néha érdemes az érem másik oldalát is megvizsgálni. Nézzük meg, lehetnek-e veszélyei, és mire érdemes odafigyelni a táplálékkiegészítők alkalmazása esetén!

Az alapozófesték kiemelt szerepe a makettezés során

Az alapozófesték gondos és aprólékos felvitele a makettre elmaradhatatlan lépésnek számít annak érdekében, hogy a majdan kapott végeredmény valóban megfeleljen az elvárásainknak. Ha ezt a lépést kihagyjuk, azzal a közepes vagy gyengébb színvonalú produktum létrehozását kockáztatjuk.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Promóció csatornájára