Hálóing, férfi pizsama, gyerek pizsama – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

  A Tchibo webáruházban minden héten más kínálat van, ezen a héten hálóingek, pizsamák szerepelnek az ajánlatban.

 

 

Kellemesen puha pamut-sztreccs anyagból készült a sötétkék, kontrasztszínű (rózsaszín) kéderekkel díszített női hálóing, mely egy hosszú ingre emlékeztet az elöl végigfutó gomboláspánttal. Az elegáns darab (mely S-től XL méretig kapható) lágyan simul a bőrre és biopamut tartalmával biztosítja a kellemes viseletet a pihenés óráiban is. A rózsaszín kéder a teljes gomboláspánt mellett a gallérokon és az ujjak hajtókáján is megjelenik, valamint a hálóing mellrészére varrt zsebet is stílusosan díszíti!

Egyszerűbb megjelenésű darab a női ¾-es ujjú hálóing, melynek kellemesen puha, kevert pamut-viszkóz anyagában szintén van biopamut! A normál fazonú, S-től XXL méretig beszerezhető hálóing kerek nyakkivágásával és ¾-es ujjaival rendkívül kényelmes darab, emellett egy rávarrt mellzseb is található rajta. A színe is visszafogott, hiszen világosszürke és rózsaszín csíkozása olyan vékony csíkokból áll, amelyek távolabbról szemlélve homogén, kellemesen halvány színt alkotnak.

A szürke/kék színkombinációjú férfi rövidnadrágos pizsama – S-től XXL méretig – bőrbarát, tiszta biopamutból készült, kellemesen puha, single-jersey anyagból. A rövidujjú, szürke felsőrészen a nadrág sötétkékjével megegyező, kontrasztszínű, bordázott részt találunk az ujjak végén és a V-nyakkivágásnál, a rövidnadrágon pedig két bevágott zseb található – mindemellett rugalmas derékrészén szürke megkötővel szabályozható a bőség.

Szintén S-től XXL méretig kapható a kék színeket felvonultató férfi rövidnadrágos pizsama, amely szintén teljes egészében biopamutból készült. A rövidujjú, sötétkék, kerek nyakkivágású, gomboláspánttal is ellátott felsőrész esetén az anyag puha single-jersey, míg a rugalmas, megkötővel ellátott derékrésszel, gombos sliccel és két bevágott zsebbel rendelkező rövidnadrág esetén az anyag szövött, tiszta pamut.

A szürke férfi pizsama hosszú ujjú és hosszú nadrágszárú, anyagában pedig a kockás verzió összeállítását követi, vagyis a szürke, V-nyakkivágású felső puha single-jersey-ből, a sötétkék, rugalmas derékrésszel, gombos sliccel és két bevágott zsebbel készült alsó pedig szövött, tiszta pamutból van. Az S-től XXL méretig kapható összeállítás azoknak jöhet jól, akik jobban szeretik a hosszú megoldásokat a rövid, lengébb szettek helyett.

A család ifjabb tagjai számára is találunk hálóruhákat a kínálatban: a 110/116-tól egészen 170/176 méretig kapható rózsaszín/sötétkék lány pizsama biopamuttal készült puha pamut-sztreccs anyagból van. A rózsaszín alapon fehér pöttyös felső boxy stílusú – vagyis rövidített fazonnal készült, míg a sötétkék anyagú nadrág esetén a bő szabás biztosítja a kényelmet. A nadrágszárak végein keskeny, bordás kötésű szegély van, a rugalmas, szaténmegkötővel is ellátott derékrészen pedig visszaköszön a felső vidám, pöttyös anyaga!

Ugyanezekben a méretekben kapható a csíkos, sötétkék fiú pizsama is, amely bőrbarát, tiszta pamutból készült, kifejezetten laza szabással! A nadrág derékrésze rugalmas, szára bő fazonú, a felső pedig raglánujjakkal készült, melyek azonos színűek az alsó sötétkékjével. A felső első része sötétkék-szürke csíkos anyagból van, oldalt Good night felirattal, hátsó része pedig a szettet leginkább jellemző sötétkék árnyalatú.