Nyíregyháza sikeresen mutatkozott be

Nyíregyháza és a Nyírség Turizmusáért Egyesület tagjai az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-alföldi Operatív Program támogatási rendszere (ÉAOP 2.1.3-2009-0003. számú) „Nyírségi Turistavarázs” elnevezésű projekt keretén belül mutatkoztak be a turisztikai kiállításokon.

 

 

 

Budapesten az Utazás Kiállítás és Vásáron március 1-4., Miskolcon a „Menjünk világgá…! kiállításon március 30 – április 1. között várták a látogatókat a TDM iroda munkatársai.

 
Az előző évek gyakorlatához híven a színes programok és látványos bemutatók közel 50 ezer látogatót vonzottak a budapesti kiállításra, ahol a vendégek az állatparkról, a fürdőről és szálláshelyekről kértek információt, de kelendő volt a térség rendezvény naptára is. A kiállításon nyereményjátékkal népszerűsítettük városunkat, amely elsősorban a fiatalok körében volt kedvelt.
 
A miskolci kiállításon a standot felkeresők rendkívül tájékozottak voltak a város turisztikai attrakcióit illetően, sokan tervezik, hogy az idei évben is ellátogatnak hozzánk.
 
Tavasszal további kiállításokon és vásárokon népszerűsíti városunkat a TDM iroda; áprilisban a veszprémi utazási kiállításon, májusban az etyeki Pincefesztiválon várják az érdeklődőket.