Te is szeretnéd féktelenül kiélni a vágyaidat?

Nem árulunk el túl nagy újdonságot senkinek azzal, ha azt mondjuk, hogy mindenkinek vannak vágyai. Igen, még annak is, aki egyedül él. Persze itt most nem utazásra, vásárlásra vagy éppen karrierre gondolunk, hanem a testiségre. Mindenkit a vágy vezérel, csak van, aki ki tudja élni magát, és akadnak olyanok, akik partner híján önmagukra vannak utalva.

 

 

 

Korábban ez az unalmat sejtette, ma már azonban más szelek fújnak. Ha egyedül élsz, ha még csak alkalmi partnered sincs, akkor sem kell megálljt parancsolni vágyaidnak. Helyette inkább szerezz be egy élethű guminőt a Vágyaim.hu kínálatából.

Mit tud egy guminő?

Ha már benned is megfogalmazódott a gondolat, hogy “Vágyaim nem merem megosztani senkivel…”, akkor feltehetően neked is kapóra jöhet egy guminő.

A közhiedelemmel ellentétben ugyanis ezek a szexuális játékszerek cseppet sem megbotránkoztatóak vagy gagyik. Teljesen természetes igény, hogy ha már magadnak okozol örömet, akkor azt a lehető legélethűbb vizuális élmények közepette tedd meg. Ez pedig teljes mértékben kivitelezhető is, hiszen a fentebb említett játékszerek többféle bőr- és hajszínnel választhatóak, sőt, eldöntheted azt is, hogy nagy mellei vagy épp extra kerek popsija legyen a guminődnek.

Szabad a vásár

Az élethű, mégsem élő babák hatalmas előnye, hogy nem kell semmihez sem a beleegyezését kérned. Míg a valódi szex közös megegyezésen alapul, és csakis konszenzusos beleegyezéssel történhet bármi a két fél között, addig a gumibabát szabadon hajtogathatod, hogy kiéld rajta minden vágyadat. Igen, még a legalantasabbakat is.

Szerencsére erre van is mód, hiszen számtalan pózban bevethetőek ezek az élethű guminők:

  • A fordított V betű talán az egyik legkedveltebb pozitúra, amit hús-vér nővel nehezebb kivitelezni, itt azonban bátran fitogtathatod az erődet.
  • Az ollóhoz is kellő rugalmasságot biztosít majd a gumihölgy, így kényelmesen el tudsz mélyülni a bájaiban.
  • A bölcsőpóz igazán kényelmes lesz számodra is, hiszen úgymond csak ülni kell, a többi jön magától, ahogy az öledbe ülteted a játékszeredet.

Ezeken túl az orális örömökről sem kell lemondani, ugyanis a guminőd ebben is maximális szinten a partnered lesz.

 

 

A legbiztonságosabb örömszerzési mód

Már persze akkor, ha egyedül vagy. Hiszen míg az alkalmi kapcsolatokon keresztül akár egy-egy nemi úton terjedő betegséget is összeszedhetsz, addig a guminőt, ha a használati utasításban leírtak szerint tisztítod meg, teljes biztonsággal használhatod. Sőt, még teherbe sem ejtheted.

Ezentúl további előnye, hogy nem hordoz magában olyan veszélyt, mintha a bal vagy a jobb kezeddel szereznél magadnak örömet. Ott ugyanis a marokra fogás erőssége miatt félő, hogy a valódi szexet kevésbé fogod élvezni, ha hozzászoksz az erős szorításhoz, amit egyetlen hüvely sem fog tudni biztosítani a számodra.

Amint láthatod, minden érv amellett szól, hogy beszerezz magadnak egy guminőt, ideje hát a tettek mezejére lépni a Vágyaim.hu oldalán!