Kerékpártúra az Anyák napjához kapcsolódóan

A  Zöld Kerék Alapítvány szerint Nagyhalász Homoktanya felé mindig érdemes elgurulni. A családias fogadtatás, a Nagyhalászi Eszterlánc Egyesület által biztosított helyszín, a zöld környezet garancia egy jó programra. 2024. 04. 27-én közös kerékpártúrára invitálnak mindenkit.

 

 

Útközben a Lónyai főcsatorna mellett megállunk egy rövid pihenőre, mely szintén üde színfoltja a vidéknek. Készíts velünk anyák napi ajándékot, az egyedi kézzel gyártott dísztárgyak nemcsak a megajándékozottnak fog tetszeni, hanem számodra is örömet és szórakozást jelent az alkotás folyamata. Hiszen lelkünk egy darabkáját is beledolgozzuk a műbe, ettől lesz olyan különleges és kedves darab. Hogy a vidámságról se feledkezzünk meg, kacagtató, játékos vetélkedőn is részt vehetsz garantáltan sok-sok humorral fűszerezve. Emellett édes falatokkal is vendégül látunk minden résztevőt - ígérik a szervezők.

Indulás: 2024. 04. 27-én szombat reggel 9 óra Nyíregyháza, Kossuth tér
Tervezett visszaérkezés délután 15 óra, vagy egyénileg.
Útvonal: Nyíregyháza-Nagyhalász-Homoktanya-Nyíregyháza
Táv: 30 km kerékpárút/ kisforgalmú közút

Részvételi díj: 1.500 Ft ( mely tartalmazza a kézműves foglalkozás alapanyagát, a készített ajándéktárgy magaddal vihető, meglepetés édes falatok)
Jelentkezési határidő 2024.04.24.
- telefonon Harászi Enikő (06 70 241 1800) egyeztetett időpontban személyesen: Nyíregyháza, Arany János u. 7. szám alatt az irodában.
Utaláshoz adatok: Zöld Kerék Alapítvány, 68800099-13003962 MBH Bank Nyrt.
Közleményben kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a túra időpontját (04.27.)

 

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrázók biztonsága érdekében a programváltoztatás jogát fenntartjuk.