Programdús családi nyaralás Hévízen

Igaz, hogy még csak a tavasz kapujában kopogtatunk, de akik igazán luxusszínvonalú nyaralásra vágynak hazai berkekben, ráadásul országunk egyik legszebb vidékén, annak érdemes már most elkezdeni fontolgatni a szervezést.

 

 

 

Hévíz sok évtizede népszerű település és úti cél a turistáknak, számos szálloda övezi a gyógytavat, mégis nincs még egy, ahol ilyen széles körű és tartalmas programlehetőségeket kínálnak a család minden tagja számára.

Ahol nem lehet unatkozni

Minél nagyobb egy család, főleg, ha több generáció utazik együtt, annál nagyobb kihívás egy családi pihenés megszervezése. Főleg, ha nem is egy-két napról, hanem a nevezetes nyári szabadság időszakáról van szó. Elsőként mindenképp érdemes körülnézni a Hotel Európa Fit****superior ajánlatai között, ahol már most hozzá lehet igazítani az időpontot egy-egy kedvenc előadónk fellépéséhez, ugyanis a szálloda már a teljes nyári szezont feltöltötte programokkal.

Az Európafit 2024-ben megújult külső és belső terekkel, új gyermekbirodalommal, gazdag animációs programokkal, sztárvendégekkel, interaktív beszélgetős programokkal és előadásokkal várja vendégeit. Mindezek mellett nem csupán a fellépők és a kikapcsolódási lehetőségek tárháza végtelen, az árérzékenyebb érdeklődők több kedvezményes megoldás közül válogathatnak, amelyet a sok éve működő törzsvendégprogram is kiegészít.

Digitális és tematikus interaktív programok

A gyermekes családok ismerik azt az érzést, amikor a saját nyaralásuk omolhat össze egy-egy unatkozó gyerek cirkusza miatt. Sok szülő igyekszik helyes mederbe terelni gyermeke digitális eszközökre vonatkozó szokásait, de az biztos, hogy az Európafitben erre nem lesz szükség. Ha Ön is azt szeretné, hogy gyermeke egy támogató közegben fejlődjön, ahol a játékosság is alapkövetelmény, akkor írassa be gyermekét a szálloda valamelyik Minecraft tanfolyamára.

 

 

Ez csak egy a színes programválaszték közül, hiszen a gyerekeket LEGO Marsjáró foglalkozás, robotépítés és programozás, csillagászat, asztrológia, fizikashow és internetbiztonsági program is várja. Akik pedig inkább valamilyen kézműves foglalkozáson vennének részt, kipróbálhatják a papírfonás, vándorfazekasság, a nemezelés rejtelmeit, vagy készíthetnek gyógynövényeket és faékszereket, melyek révén újabb népi hagyományokkal is megismerkedhetnek.

FitKitchen minden korosztálynak

Bizonyára Ön is látott már olyan show-kat, ahol a résztvevők valamilyen főzőversenyben vesznek részt interaktívan, együtt a szakácsokkal. Az Európafitben erre is van lehetőség. A szálloda élménykonyhája luxusszínvonalban kialakítva megadja a résztvevők számára a sütés-főzés legnagyszerűbb élményét, amely egyben a legmaradandóbb is lesz. A hotel séfjeinek vezetésével a gyerekeknek is szerveznek főzősulit, amely remek időtöltés, fantasztikus ízekkel és egy adag tanulnivalóval. További részletekről érdeklődjön bátran a szálloda munkatársainál.