Szeretsz társasozni?

Erre a kérdésre alig lesz olyan ember, aki azt mondaná, hogy nem. A klassz baráti, családi körben lejátszott menetek nagyon élvezetesek tudnak lenni, és sokszor számtalan aranyköpés és kedves sztori alapját adja egy-egy ilyen alkalom.

 

 

Csakhogy azt azonban kevesebben tudják már, hogy létezik felnőtteknek való társas is, amely 18+-os karikával érkezik, hiszen a fő témája a szex és a szexualitás. Ha még egyáltalán nem vagy jártas a témában, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket.

 

Mit nyújtanak a felnőtt társasok?

 

Ha a SZEXSHOP.hu társasjátékait nézegeted, akkor már a címekből rá fogsz jönni, hogy ezt bizony nem a családoddal, de még csak nem is a kollégáiddal fogod játszani. A pajzán címek mind arra utalnak, hogy bizony szexuálisan igencsak túlfűtött menetek várnak rád.

Ha a kapcsolatotok épp csak szárba szökkent, és sokszor zavarban vagytok, hogy mit hogyan kellene tennetek az ágyban, akkor hagyatkozzatok csak valamelyik társasra. A segítségükkel a kínos csendek teljesen áthidalhatók, hiszen bőven lesz más egyéb dolgotok, amivel foglalkozni tudtok.

 

Akkor is segít, ha már régóta vagytok együtt?

 

Természetesen nem csupán a fiataloknak készül ez a nagyszerű játék, hanem akár idősebbeknek is. Vagyis nem kell ahhoz újdonsült párnak lenni, hogy kipróbáld ezt a csodafegyvert.

Sajnos a hosszú kapcsolatok ódiuma a megszokás, amely minden olyan párkapcsolatot veszélyeztet, amely már hosszú évek óta stabilan, kilengések nélkül működik.

Ilyen esetekben már a szex is rutinná válik, nem próbáltok ki semmi újat, minden megy a jól bevált forgatókönyv szerint. Csakhogy ezek a menetek a legkevesebb esetben okoznak valódi örömöt, így egy idő után már ezek is elmaradoznak majd.

Ha nem szeretnéd, hogy a szex miatt fusson zátonyra a kapcsolat, akkor vesd be a fent említett webáruház társasjátékai közül valamelyiket.

Azáltal, hogy kimozdultok a komfortzónátokból, olyan élményben lehet részetek, amikben talán soha korábban.

A változatos pózok, a pajzán feladatok, a cinkos és sokat sejtető játékok gyűjteménye ez a társasjátékoknak szentelt oldal. Az, hogy hajlandó vagy-e vele élni, az már csak rajtad, illetve rajtatok áll.

 

 

 

Merj újítani!

 

Rengetegen félnek attól, hogy nem fognak tudni helytállni a játék során. Ne vedd magad túl komolyan! Ez az alapja mindennek. Ha csak beleengeded magad a játékba, akkor nagyszerű élmények várnak rád. Görcsölni, túlgondolni tilos, mert értelmetlen és fárasztó is. Csak játssz, próbáljatok ki olyan pózokat, amiket talán korábban soha még a legvadabb álmaidban sem láttál.

És ha az élvezet még nem lenne elég érv, akkor jó, ha tudod, hogy a játékok által javul a köztetek lévő kommunikáció. Akár pózokról, akár a titkos vágyakról lesz szó, egy a lényeg: add mindig önmagad, és hidd el, hogy így is, úgy is örömet tudtok szerezni egymásnak.