3. Heineken Balaton Sound - Aktuális sztárok és élő legendák Zamárdiban

3. Heineken Balaton Sound - Aktuális sztárok és élő legendák Zamárdiban  Kilenc világsztár már biztos fellépője az idei Heineken Balaton Soundnak július 9-12 között. MOBY, KRAFTWERK, UNDERWORLD, THIEVERY CORPORATION, RÖYKSOPP, ERICK MORILLO, CARL COX, RICHIE HAWTIN valamint DAVID GUETTA fellépése azt is sejteti, hogy a tavalyihoz hasonlóan most is elfogyhatnak - már a kapunyitás előtt - a jegyek. És ez még nem minden: a szervezők további sztárokat is ígérnek a - négynaposra bővülő - fesztiválra.

 

 

 

A legaktuálisabb nevekkel és élő legendákkal egyaránt szép számmal találkozhatunk a Heineken Nagyszínpad világsztárjai között. Itt lesz sokak örömére az évtized legfontosabb popzenészének tartott MOBY, az elektronikus zene alapítójaként nyilvántartott német KRAFTWERK legénysége, a Trainspotting-soundtrack kapcsán világhírűvé vált brit UNDERWORLD. De ugyancsak a nagyszínpadon köszönthetjük a 2005-ös emlékezetes VOLT-os koncert után visszatérő washingtoni THIEVERY CORPORATION legénységét, és igazi szenzációként először lép magyar közönség elé a sok év után új albummal jelentkező RÖYKSOPP.

A nagyszínpad és számos kisebb programhelyszín mellett az idei évben is működik a vízparti T-Mobile Terasz, ahol a nap 24 órájában több műfajban finomságok, világsztárok és látványos produkciók váltják egymást. A megnövelt méretű, közel 10000 vendég befogadására alkalmas Samsung Mobile Arénában pedig idén is a világ legfontosabb DJ-i váltják egymást. Az eddig információk szerint biztosra vehető, hogy itt lesz ERICK MORILLO, a technó ikonikus alakja, CARL COX, visszatér a tavalyi nagy kedvenc, DAVID GUETTA, és a 2008-ban ezrek által várt fellépést pótolja RICHIE HAWTIN.

A Heineken Balaton Sound fesztiválra kedvezményes, elővételi áron június 12-ig kaphatók jegyek országszerte. A kijelölt irodákban üdülési csekket, Cadhoc utalványt és Sodexo Kultúra, valamint Accor utalványt is elfogadnak. Belépőjegy futárral is rendelhető a honlapon.

 

Részletek a www.balatonsound.hu oldalon