A CEU professzora tart előadást a gazdasági világválságról a QS World MBA Tour kiállításon

A CEU professzora tart előadást a gazdasági világválságról  március 19-én, a QS World MBA Tour kiállításonA Central European University (CEU) professzora, Dr. Yusaf H. Akbar tart előadást „Hogyan birkóznak meg a közép- és kelet-európai vezetők a gazdasági világválsággal?” címmel, a QS World MBA Tour szervezésében március 19-én, Budapesten megrendezésre kerülő oktatási szakkiállításon.

 

 

 

A nemzetközi hírű gazdasági szakember előadásán és a világ legnagyobb karrier és oktatási szakkiállításának számító rendezvényen történő részvétel a www.topmba.com/mba-fairs oldalon regisztráló látogatók számára ingyenes.

 

A MasterClass előadás-sorozat keretében a résztvevők belekóstolhatnak egy igazi MBA- előadásba, amelyen Akbar professzor bemutatja a régióban tevékenykedő vezetők üzleti szokásait, stratégiáit és reakcióit a pénzügyi és gazdasági világválságra, valamint új aspektusból tekinti át a felmerülő nehézségeket, amelyek a közép-kelet-európai vezetők mindennapi munkáját befolyásolják.

 

A QS World MBA Tour a világ legnagyobb karrier és oktatási szakkiállítása, amelyen az üzleti képzések iránt érdeklődők több mint 25 hazai és nemzetközi egyetem MBA programjáról kapnak részletes információt. A QS World MBA Tour kiváló lehetőséget kínál a karrierjük menedzselésére törekvők számára arra, hogy személyesen találkozhassanak a legnevesebb nemzetközi üzleti iskolák képviselőivel és válogathassanak a szakirányú továbbképzések közül. Az elmúlt év során 35 országban megrendezett 72 rendezvényen több mint 80 ezer látogató vett részt. Az idén 14. alkalommal lezajló kiállítás keretében, öt kontinens 36 országának 74 városában állnak az egyetemek képviselői az érdeklődők rendelkezésére.

 

A MasterClass előadás-sorozat része a QS World MBA Tour világ legnagyobb MBA szakkiállításnak, melyet minden helyszínen valamely neves egyetem professzora tart a résztvevők számára.

 

A rendezvényre március 19-én kerül sor a Corinthia Grand Hotel Royal szállodában, az Erzsébet körút 43-49 szám alatt, 18 órai kezdettel.