Áprilisi gazdikereső

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője. Minden örökbefogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek.

 

 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2. Tel.: 42/727-736, 20/9602-405
E-mail: allatbarat@allatbarat.com Honlap: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15; Számlaszám: 11744003-20374268

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Anna: 5 hónapos keverék szuka kutyus. Idegen környezetben kicsit zárkózottan viselkedik, de alapvetően barátságos, kedves természetű. Aki őt fogadja be az otthonába, biztos lehet abban, hogy egy életre szóló barátság veszi kezdetét, és Anna hálás lesz minden kedves szóért és simogatásért. De ne feledjük el egyetlen kutyus örökbefogadásánál sem, hogy ez akár 15 évre szóló döntés is lehet, és ezalatt az idő alatt változatlan szeretettel és törődéssel kell gondját viselnünk kis kedvencünknek.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Bekő: 6 hónapos keverék kan kutya. Vidám természetű, bájos külsejű szőrmók, fenntartás nélkül elfogad mindenkit. Gyerekek mellé is ideális játszótárs. Egy ilyen fiatal kutya felnevelése nagy feladat elé állítja a gazdit, rá vár, hogy megtanítsa, hogyan viselkedjen az emberek között, mit szabad tennie és mit nem, és mindezt persze sok szeretettel, türelemmel és következetes neveléssel, úgyhogy kizárólag olyan gazdinak ajánljuk, aki ezt nem tehernek, hanem egy örömteli kalandnak tekinti.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Donát: 6 hónapos keverék kan, aki már első látásra le tudja venni az embert a lábáról. Csillogó fekete bundájú, szép megjelenésű, könnyen tanítható kutyus. Olyan gazdihoz szeretnénk adni, aki tudja, hogy egy kutya gondozása nemcsak az etetésből és itatásból áll, hanem sok foglalkozást, törődést, simogatást és játékot is igényel az új négylábú családtag.
Gyerekek mellé is nagyszerű játszópajtás, biztosak vagyunk benne, hogy nekik is egy életre szóló élményt nyújt majd Donát jelenléte, és odaadó szeretete.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Kázmér és Lotti: 7 hónapos keverék kutyusok. Az Állatotthonban egy kennelben laknak, de akár külön-külön is örökbefogadhatók. Kázmér a világosbarna simaszőrű, Lotti pedig a fekete barna rajzos, szálkásszőrű szuka kutyus. Játékos, pajkos kölyökkutyák, új gazdijukat nagyon hamar megszokják majd. Inkább kinti tartásra ajánljuk őket, imádnak egymással játszani, remek családi kedvenc válik majd belőlük. Egy éves koruk körül, mint minden más kutyát is, érdemes ivartalanítani. Így a szuka kutyák biztosan nem fogják meglepni a gazdit egy alom nem várt jövevénnyel, a kan kutyusok is nyugodtabb természetűek lesznek, alábbhagy a csavargási kedvük is, ami szintén egy sor bosszúságtól mentheti meg a gazdit.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Kira: 6 hónapos, fekete-barna rajzos keverék szuka kutyus, gyönyörű külsővel és meleg barna szemekkel. Idegenekkel kicsit tartózkodóan viselkedik, amit annak lehet betudni, hogy fiatal kora ellenére már megtapasztalta az élet rossz oldalát is, hiszen egy dobozban hagyták magára testvéreivel együtt. Ennek ellenére mérhetetlen szeretet lakik ennek a fiatal kutyusnak a szívében, ha új családjában rájön majd, hogy nem kell többé félnie, mert szeretet és nyugodt légkör veszi körül, biztos, hogy egész életében odaadó hűséggel ajándékozza majd meg az új gazdit. Kira megfelelő szocializációja még az új gazdira vár, de az odafigyelés, türelem, és következetes nevelés hamar meghozza majd a gyümölcsét.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Lecsó: 5 hónapos szálkásszőrű tacskó keverék kan. Emberekhez és állatokhoz is kitűnően alkalmazkodik, nem lesz gond azzal, hogy beilleszkedjen új környezetébe. Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van azzal, hogy mivel jár egy kölyökkutya felnevelése, és kellő szabadidővel rendelkezik ahhoz, hogy Lecsót átsegítse ezen az időszakon, és egy jólnevelt családi kedvencet faragjon belőle. Nem lesz nagyon nehéz dolga, hiszen érdeklődő és figyelmes kölyökkutya. Nem kifejezetten a parkosított udvar a megfelelő terep egy szálkásszőrű tacskó keverék kutya játszóterének, ezért a gazdi készüljön fel rá, hogy egy-két növény áldozatául eshet ennek az izgő-mozgó kis gyönyörűség hancúrozásainak. Lecsó testvérével várja örökbefogadóját.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Letta: 6 hónapos keverék szuka kutya. Négy hónappal ezelőtt anyjával és testvéreivel került be hozzánk egy telephelyről. Erős testalkatú, szép színezetű kutyus. Hihetetlenül kedves természete van, mindenkihez nagy örömmel bújik hozzá, és hatalmas puszikat osztogat. Nyugodt szívvel tudjuk gyerekek mellé is ajánlani, akik a szülők útmutatásával és segítségével megtanulhatják a felelősségteljes állattartást, és gondját viselhetik új játszótársuknak.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Násfa: 8 hónapos tacskó keverék szuka kutyus. Érdekes színezete teszi különlegessé ezt a tökéletes családi kutyát. Mint minden kutyának, neki is szüksége van arra, hogy minél több időt a gazdi közelében tölthessen. Mivel kistermetű lesz, ezért gyerekeknek vagy idős embereknek is bátran ajánljuk. Éber, figyelmes természetű, nem tart az idegenektől, tanulékony, intelligens kutya. Biztosak vagyunk benne, hogy új gazdiját rengeteg örömteli pillanattal és felejthetetlen élménnyel ajándékozza majd meg az együtt töltött hosszú évek alatt.

 

 

Az Állatbarát Alapítvány áprilisi gazdikeresője.

 

Jenny: 1 év körüli nagytestű staffordshire terrier keverék szuka kutya. A Simai út környékén találták, ápolt, gondozott külsejéből, és emberbarát viselkedéséből arra lehet következtetni, hogy gazdás kutya volt, és csak elszökött otthonról. Figyelmes, pórázon jól vezethető, igazán impozáns megjelenésű kutyus. Egyelőre eredeti gazdáját várjuk, de ha nem jelentkezik érte, Jenny egy ivartalanítási műtét után örökbefogadható lesz.