Vért adni idén nemcsak fontos, de érdemes is lesz

Vért adni idén nemcsak fontos, de érdemes is lesz Az Indesit Company segíti a Magyar Vöröskeresztet a véradók toborzásában. A vérhiány már-már általános tény évről évre. A nehéz gazdasági és társadalmi helyzet - érhető oknál fogva - a segélyszervezeteket is sújtja, így egyre nehezebb véradásra buzdítani az embereket.

 

A válság hatásai megmutatkoznak a társadalmi szerepvállalás területén mind az egyének, mind pedig a cégek szintjén. Ám a negatív események ellenére az Indesit Company Magyarország Kft. az idei évben is folytatja, sőt fokozni kívánja a véradás ügyében nyújtott segítséget. A 2009-es terveknek megfelelően az Indesit fesztiválokon történő felajánlásaival igyekszik motivációt nyújtani a Magyar Vöröskereszt véradóinak.

 

„A cég profiljához igazítva, a tervek szerint a gasztronómiai fesztiválok kerülnek előtérbe, amelyeken a véradók Indesit gépeket nyerhetnek, valamint kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat kapnak. A termékfelajánlásokon túl a véradó kamion üzemeltetéséhez is segítséget nyújtunk; egymillió forinttal támogatjuk a kamion üzemeltetését. Az együttműködés egy roadshow jellegű véradássorozattal lesz teljes, amelyet az Indesit Company Magyarország Kft. a partnereivel közösen szervez. Hisszük, hogy ezen a gazdaságilag különösen nehéz éven könnyebben át tudunk segíteni rászorulót és adakozó kedvűt egyaránt, ha humánus üzenetű aktivitásokkal mozgósítjuk az embereket” - mondta Bolváry Gellért, az Indesit Company Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A segélyszervezettel közös együttműködés kiegészül majd egy egész évben tartó, környezettudatosságra koncentráló, nagyszabású országos csereakcióval. Egy biztos: vért adni idén nemcsak fontos, de érdemes is lesz!