Ismét segít a nyíregyházi Praktiker

Ismét segít a Praktiker Társadalmi munkában teszik rendbe a Nábrádi Fogyatékos Foglalkoztató Intézet kertjét a nyíregyházi Praktiker áruház dolgozói. Hídvégi-Üstös Pál, a Tisza két partját a forrástól a torkolatig végigfutó, 50 napos akciójához kapcsolódnak az egyik legnagyobb hazai barkácsáruházlánc szabolcsi munkatársai.

 

 

Hídvégi-Üstös Pál, a Tisza nagykövete május elsején indult Vásárosnaményból, hogy valamennyi Tiszamenti települést érintve körbefussa a szőke folyót. A kiváló sportembert 2008 óta a Praktiker Magyarország Kft. is szponzorálja, így természetes volt, hogy a második Tiszafutásához kapcsolódó jótékonysági akciókhoz a barkácsáruház-lánc is csatlakozott.

 

Ismét segít a nyíregyházi Praktiker

 

Május 16-án, a nyíregyházi Praktiker áruház dolgozói, a Tiszapartján található Nábrádi Fogyatékos Foglalkoztató Intézet kertjét teszik rendbe társadalmi munkában. Az elsősorban autista gyerekekkel foglalkozó intézetnek a barkácsáruházlánc nemcsak kétkezi munkával, de 200 ezer forint értékű kiültethető növénynyel, virággal és kerti eszközökkel is segít. Hídvégi-Üstös Pál május elsején már jelképesen átadta a szponzora támogatását a nábrádiaknak, de az 50 napos futás végén ismét ellátogat a már remélhetőleg megszépült kertű intézetbe.

 

Ismét segít a nyíregyházi Praktiker

 

Nem ez az első alkalom, hogy a szabolcsi Praktiker dolgozói társadalmi munkában tesznek a környezetükért. Tavaly az áruházlánc magyarországi megjelenésének 10. évfordulóján a nyíregyházi dolgozók a város egyik játszóterét újították fel, amihez a szükséges anyagokat akkor is a Praktiker biztosította.

A Praktiker 1998-ban lépett a magyar piacra, azóta 19 üzletegységet nyitott országszerte. A Praktiker 1600 magyar munkavállalót foglalkoztat, polcain 55 ezerféle termékből lehet választani, jó ideje nemcsak barkácscikkekből széles a kínálat. Reklámprospektusai kéthetente több mint 1000 magyarországi településre jutnak el. Magyar áruházainak összterülete 160.000 négyzetméter.

További információ: Kufár Róbert, 30.993.5976, e-mail: kufar@picassomedia.hu