Ingyenes koncert és kiállítás a Mustárházban

 Ingyenes koncerttel kedveskedik a reggae rajongóknak a Mustárház 30-án szombaton. A rendezvényen fellép a Riddim Colony, és az Unicum Plus Band. Ezen kívül június 30. -ig tartó kiállítást is szerveznek Tömöri Pál természetfotós munkáiból. Ingyenes koncerttel kedveskedik a reggae rajongóknak a Mustárház 30-án szombaton. A rendezvényen fellép a Riddim Colony, és az Unicum Plus Band. Ezen kívül június 30. -ig tartó kiállítást is szerveznek Tömöri Pál természetfotós munkáiból.

Ingyenes koncertek a Mustárházban 

A nyíregyházi reggae-rajongók örömére 2009. május 30-án, szombaton 15.00-tól lép fel a műfajban jeles Riddim Colony a Mustárház társalgójában, koncertjük után a kedvelt slágereket játszó Unicum Plus Band fokozza a hangulatot. A koncertek helyszíne a Szent István utca 20. szám, a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk. 

 

 

Természetfotók a Mustárházban 

Tömöri László természetfotóiból nyílt kiállítás a Mustárház Ifjúsági, Információs és Tanácsadó Irodában, a Szent István utca 20. alatt. A kiállítás június 30-ig látható, minden hétköznap 10.00 és 18.00 között.