Nyírpilisen nem történt elfogás - Rendőrségi Hírek

Nyírpilisen nem történt elfogás - Rendőrségi Hírek A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság határozottan cáfolja, hogy a romák elleni támadásokkal kapcsolatos ma délutáni ORFK-NNI sajtótájékoztató bármilyen módon kötődik Nyírpilishez. A településen semmiféle elfogás nem történt.

Péntekre virradó éjszaka jelentették be a rendőrségre, hogy egy Nyírpilisen területfigyelést ellátó polgárőr gépkocsi hátsó ablaka betört. Sérülést senki sem szenvedett. Az autóban ülők azt gondolták, hogy lövés történt, a jármű azonban a betört hátsó ablak kivételével teljesen ép, sértetlen volt.

 

A Nyírbátori Rendőrkapitányság által végzett helyszíni szemle nem talált sem lövedéket, sem egyéb idegen anyagot, ami az üveget betörhette volna. Pénteken délelőtt a nyírpilisiek arról értesítették a rendőrséget, hogy egy apró szöget találtak megrongált kocsijuk hátsó ülésén.

 

A Nyírbátori Rendőrkapitányság ismételt helyszíni szemlét tart, a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával elrendelt nyomozás keretében során vizsgálják, hogy a tárgy hogyan kerülhetett oda.

 

Kiegészítés - pontosítás:

Az éjszaka Nyírpilisen megrongált gépkocsi „Polgárőrség” felirattal volt ellátva, azonban a benne ülő három személy egyike sem volt hivatalosan tagja a Polgárőrségnek.