Vidor Fesztivál - Hetedik nap

Vidor Fesztivál Csütörtök A Vidor Fesztivál utolsó előtti napján a Csík zenekar és Lovasi András adott nagysikerű koncertet a Kossuth téren összezsúfolódó több ezer embernek. Őket a Bollywood Brass Band követte lendületes produkciójukkal.

Vidor Fesztivál

További híreink a Vidor Fesztiválról

CSÍK ZENEKAR ÉS LOVASI ANDRÁS

A 20 éves Csík Zenekar a magyar népzene hiteles tolmácsolójaként vált ismertté. Az utóbbi néhány évben egy olyan zenei utat választottak, amely lehetőséget ad arra, hogy az autentikus zene minél több embernek nyújtson feledhetetlen élményt. A népzene és a könnyű műfajok ötvözésével izgalmas, új hangzást hoztak létre. Most múlik pontosan című Quimby feldolgozásuk az elmúlt év egyik legnagyobb slágere lett, a legismertebb videómegosztó oldalon már közel 900 ezren hallgatták meg. Mai koncertjük vendége a Kispál és Borz frontembere, Lovasi András lesz.

 

 

 

BOLLYWOOD BRASS BAND (India-Anglia)
Csak egyetlen este Magyarországon!

Az indiai bhangra dobok hangzását és az európai fúvószenekari hagyományokat izgalmasan ötvöző együttes egyszerre finom és mindent elsöprő erejű muzsikája az idei fesztivál egyik legnagyobb csemegéjének ígérkezik. Többször jártak már hazánkban, de a legnagyobb sikert a Sziget Fesztiválon aratták, ahol a közönség alig akarta leengedni őket a színpadról. Aki szereti a balkáni fúvószenekarokat, az a Bollywood Brass Band koncertjén sem fog csalódni, sőt olyan különleges élményben lesz része, amiről nem is álmodott.
 

[bg|Cikkek/2009_09/Cikk/VidorFesztivalCsutortok|2|265|sort|Vidor Fesztivál - Csütörtök]