Azonosították a Nyíregyházán halálra gázolt fiatalembert

Azonosították a Nyíregyházán halálra gázolt fiatalembertA rendőrségi eljárás azonosította a férfit, akit október 12-én este Nyíregyházán, a Szarvas utcán holtan találtak. A 29 helybeli lakost a rendelkezésre álló adatok alapján 21 óra 30 perc körül halálra gázolta egy ismeretlen gépkocsi, mely ezután elhajtott a helyszínről. A tettest halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt keresik.

A rendőrségi eljárás azonosította a férfit, akit október 12-én este Nyíregyházán, a Szarvas utcán holtan találtak. A 29 helybeli lakost a rendelkezésre álló adatok alapján 21 óra 30 perc körül halálra gázolta egy ismeretlen gépkocsi, mely ezután elhajtott a helyszínről. A tettest halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt keresik.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset körülményeiről, a gázoló gépkocsiról vagy a sofőrről információval rendelkezik jelentkezzen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, hívja a (42) 524-600 telefonszámot vagy a 107-es vonalat!