Dumaszínház a Média Napon Tiszavasváriban

Dumaszínház a Média Napon Tiszavasváriban20 éves a Vasvári Hírmondó, Tiszavasvári közéleti havilapja. Ebből az alkalomból Média Napot rendeznek a Találkozások Házában november 19-én. Az este folyamán fellép Hadházi László a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristája.

Az egész napos programok közt szerepel kiállítás a település egykor megjelent újságaiból, archív filmek vetítése a város életéből a Tiszavasvári Városi Televízió operatőrének Kovács Györgynek archívumából.

 
 
 Látható lesz a „Te is szereted?”  városmarketing kampány óriásplakát kiállítása is. Délelőtt szakmai előadásokat hallgathatnak az érdeklődők, míg délután már a könnyedebb témáké lesz a főszerep. Lesz online internetes premier.
 
Dumaszínház a Média Napon Tiszavasváriban
 
Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a helyi újság szerkesztőségi munkáiba illetve a helyi televízió és rádió kulisszatitkaiba. A rendezvényt a helyszínről egész nap élőben közvetíti helyi tv és rádió. A rendezvénnyel a szervezők nem titkolt szándéka, hogy közelebb hozzák egymáshoz a médiában dolgozó és médiafogyasztó embereket. Az egész napos program egy igazi csemegével zárul, hiszen visszatér és fellép 18 órától egykori fiatalságának helyszínére Tiszavasváriba Hadházi László (Savanyú) a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristája. Az esti program a MIRO & HALF MIDNIGHT BAND koncertjével zárul a Találkozások koncert termében.