Állatvédelmi Napok Záhonyban

Állatvédelmi Napok ZáhonybanA "Hatékony állatvédelem a gyakorlatban…" című program keretén belül szervezi az Állatvédelmi Napot, az Állatbarát Alapítvány. A rendezvény most december  17-én Záhonyba érkezik, és bemutatják az állatvédelem legfontosabb kérdéseit és az Állatbarát Alapítvány tevékenységének fontosabb mozzanatait.

  Az Állatvédelmi napot a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával megvalósuló „Hatékony állatvédelem a gyakorlatban…” című program keretében szervezi az Állatbarát Alapítvány. Záhonyban A Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskolában és Gimnáziumban december 17-én látható tablókiállításon megjelennek az állatvédelem legfontosabb kérdései és az Állatbarát Alapítvány tevékenységének fontosabb mozzanatai.

 
A program keretében december 17-én csütörtökön, 14 órától, állatvédelmi, állattartási tanácsokkal és az állatvédelem jogi szabályozásának bemutatásával várják az érdeklődőket az Alapítvány munkatársai. A program ezen nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Itt lehetőség lesz az állattartóknak jelentkezni az „Állatbarát gazda” kampányra, melyről részletesen a helyszínen kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.
 
Ugyanezen a napon várjuk az Állatbarát Alapítvány munkájába aktívan bekapcsolódni kívánó Önkéntesek jelentkezését. Ez két módon is lehetséges:
- az Önkéntes Állatvédelmi Őrszolgálat tagjaként (azon a településen, ahol él, balesetes állatok mentésével, a helyszín biztosításával és állatvédelmi bejelentések ellenőrzésével)
- illetve önkéntesként (az Alapítvány Állatotthonában, rendezvényein segítheti az Alapítvány munkáját és az állatvédelem ügyét).
 
Részletes tájékoztatást, a jelentkezés feltételeit az alapítvány munkatársaitól a helyszínen vagy a www.allatbarat.com oldalon kaphatják meg az érdeklődők.