Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébe

Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébeAz Electrolux Lehel Kft., társadalmi felelősségvállalás tevékenységének részeként, szó szerint mesés környezetet teremt a Jósa András Oktatókórház Kisded részlegén. Decembertől plüss állatfigurák és az étkezőbe felfestett mesevilág színesíti meg a kis betegek gyógyulással töltött napjait.

Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébeAz Electrolux Lehel társadalmi felelősségvállalásának részeként évről-évre nyújt támogatást azon intézmények számára, amelyek közvetlen környezetében működnek.

 

A vállalat, az ünnepek közeledtével, a Jósa András Oktatókórház gyermek betegeinek szeretné megszépíteni a gyógyulással töltött napjait. A nyíregyházi hűtőszekrénygyár tizenhárom fős menedzsmentje, egy profi festő irányítása mellett, a Micimackó című, népszerű rajzfilm mesehőseit festi fel a kórház Kisded részlegének, és a Sebészeti részleg gyermekek számára fenntartott ebédlőinek falára.

 

A színes mesevilág nem csupán ebéd közben csal mosolyt a kis betegek arcára. A vállalat plüss rajzfilm figurákkal is megajándékozza az intézményt, hogy a gyerekek játékkal tölthessék a felépülési időszakot.

 

Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébe  Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébe

 

Az Electrolux Lehel társadalmi felelősségvállalás keretében végzett tevékenységét már több ízben is elismerték. A vállalat 2008 novemberében elnyerte az Üzleti Etikai Díjat, amelyet azok a vállalatok kapnak, akik a társadalom és környezetük iránt magas szintű felelősségtudattal viseltetnek.

 

Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébe  Mesevilágot visz az Electrolux a Jósa András Oktatókórház életébe

 

A vállalat legutóbb, kiváló társadalmi politikájával, kiérdemelte a hazai CSR Best Practice díjat is.