Encsencs - Maszkos rablók törtek rá házában

Encsencs - Maszkos rablók törtek rá házában Maszkos támadók törtek rá encsencsi lakásában egy középkorú férfira hétfőre virradó éjszaka. Az arculat elfedő tettesek kézzel és egy karóval bántalmazták a sértettet, majd nyakához kést szorítva pénzét követelték.

A házigazda ellenállt, közben az egyik támadó arcáról a csuklyát is sikerült lehúznia. Az elkövetők végül pénz nélkül, mindössze egy kerékpárt eltulajdonítva távoztak. A sértett súlyos koponyazúzódást és bordatörést szenvedett.

 

A Nyírbátori Rendőrkapitányság adatgyűjtése délelőttre azonosította a feltételezett elkövetőket, akiket a kórházból közben kiengedett sértett is felismert. A 29 és 36 éves, büntetett előéletű helybeli férfiakat felfegyverkezve elkövetett rablás, súlyos testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése megalapozott gyanújával őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A pulóverből, illetve sapkából készített csuklyákat, valamint az elkövetéshez használt eszközöket a nyomozóhatóság lefoglalta.