Elfogta a rendőrség a hímesi betörőt

Elfogta a rendőrség a hímesi betörőt Június hónapban Nyíregyházán, az egyébként nyugodtnak ismert hímesi városrészben rövid időn belül egymást követően több alkalommal történtek olyan vagyon elleni bűncselekmények, amelyek az ott lakók biztonságérzetét, nyugalmát negatívan befolyásolták.

  Több lakóház udvarára, az azon található melléképületbe, autóba hatolt be ismeretlen tettes, és onnan különböző érték- és használati tárgyakat valamint élelmiszereket tulajdonított el. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának betörési nyomozói nagy erőkkel kezdték meg az ismeretlen tettes felkutatását, aminek eredményeképpen sikerült elfogni azt a 42 éves hasonló bűncselekmények elkövetése miatt már korábban is bűntett nyíregyházi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a Hímesben történt lopások elkövetésével.

A feltételezett gyanúsított kihallgatása során nyolc rendbeli bűncselekmény elkövetését elismerte, őszinte beismerő vallomása során elmondta, tettét anyagi haszonszerzés céljából követte el.