Fesztivál az Állatokért Nyíregyházán

Fesztivál az Állatokért Nyíregyházán Az Állatbarát Alapítvány idén is megrendezi a Nyírségi Ősz rendezvénysorozat keretében. Fesztivál az Állatokért elnevezésű rendezvényét. A Fesztivált 2010. szeptember 12-én tartják, a Bujtosi Városligetben.
A rendezvény állatos felvonulással kezdődik, amely a Korzó üzletház parkolójától a Bujtosi Városligetig tart. A felvonuláson bárki részt vehet, lehetőleg állatai társaságában. Felhívjuk a részt venni kívánók figyelmét, hogy hozzák magukkal kedvencük veszettség elleni védőoltását igazoló okmányt.
 
A gyülekező 9 30-tól 10 00-óráig tart, majd elindul a felvonulás.
 
A Bujtosi városligetbe érkezőket a Népszigeti Kutyaiskola, a Debreceni Agility Szabadidősport Egyesület, a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület illetve a MEOE nyíregyházi szervezetének örző-védő, bemutatója várja. A gyermekek jó szórakozásáról, játszóház, arcfestés, lovagoltatás és egyéb programok gondoskodnak.
Fesztivál az Állatokért NyíregyházánIdén is megrendezésre kerül a keverék kutya szépségverseny, melybe mindenki ingyenesen benevezheti kedvencét.
 
Az ebek 3 kategóriában (kicsi, középméretű, nagy) méretnek meg és minden kategória első 3 helyezettje értékes ajándékokat kap. Különdíjban részesül az a versenybe benevezett kutyus, akit a legrégebben fogadtak örökbe az Állatbarát Alapítványtól, ennek igazolásához az örökbefogadási szerződés szükséges.
A rendezvényt tombolasorsolás zárja, melyben értékes nyeremények, fődíjként például egy Mountain Bike kerékpár talál gazdára.
 
 
Az Állatbarát Alapítvány szeretettel vár minden érdeklődő látogatót.
 
 Fesztivál az Állatokért Nyíregyházán