Forgalmi rend változás 2011. 02. 28-tól Nyíregyházán

NyíregyhézaAz ÉAOP 5.1.1/B-2009-0001 azonosítószámú „A belvárosi terek integrált funkcióbővítő fejlesztése Nyíregyházán”  című projektre a Nyíregyháza Megyei jogú Város Önkormányzata több mint 1,8 milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert pályázaton, ennek a programnak a keretében történik meg az Egyház utca átépítése 2x2 sávossá.

A Kivitelező Ke-Víz 21 zRt. elvégezte az Egyház - Síp úti összekötő útnál, illetve a Mártírok terénél lévő parkolónál a régi szegély bontását, és új kiemelt szegélyt épített útburkolat szélesítéssel, továbbá az útépítéshez kapcsolódóan a Nyírtávhő Kft. távfűtési vezeték aknái is felújításra kerültek. 2011. február 7-től a csapadékvíz építési munkálatok folytatódtak. Az Egyház – Síp utca között lévő, jelenleg közcélú parkoló részén a felvonulási terület kialakításához és a munkavégzéshez szükséges részt korlátoztak le. Az átalakítás az Izraelita templommal szemben lévő átkötő út teljes lezárásával zajlik jelenleg.

Az Egyház utcán lévő forgalmi sáv félpályás útlezárása történik a szükséges bontási, aszfaltmarási munkálatok elvégzése érdekében 2011. február 28-tól a Kálvin tér és a Bethlen Gábor utca közötti szakaszon, és a Vay Ádám krt. és Bethlen G. utca közötti teljes szakaszon.
 

A parkoló terület korlátozásával okozott kellemetlenségekért a Városlakók megértését és türelmét kérjük! 
 

Megköszönve a lakosság és az autósok türelmét, kérjük  továbbra is a közúti táblák figyelembe vételét!
 
 

További információ:

Nyíregyházi Ipari Park Kft., mint Városfejlesztési Társasá
Információs vonal: 42/508-660
e-mail: mailbox@loginpark.hu