Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

rendőrségA Nagykállói Rendőrőrs szerdán szabálysértési őrizetbe vett egy 18 éves fiút, akit február 15-én Bököny külterületén falopáson értek a helyi polgárőrök. Az elkövető lovaskocsijáról ledobálta hét mázsa akácot és elhajtott, a rendőrök másnap fogták el.

Szerdán a Mátészalkai Rendőrkapitányság nagyecsedi őrse vett szabálysértési őrizetbe egy 43 éves férfit és 15, 22, 23 éves fiait, akik kerékpárjaikon fejenként háromnegyed köbméter, az erdőből lopott fát toltak.

Hátrahagyott csempészáru (Beregdaróc)
Csempészek által hátrahagyott 4,8 millió forint értékű - hatezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak kedden Beregdaróc külterületén egy vizesárokban a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei. Az eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja.

Rablásból származó notebook (Nyíregyháza)
A nyíregyházi rendőrök az utcán igazoltattak szerdán délután egy 28 éves férfit, akinél az intézkedés során egy rablásból származó, körözés alatt álló hordozható számítógépet találtak. A férfit átadták a körözést elrendelő hatóságnak.

Húszperces menet (Vaja)

A Mátészalkai Rendőrkapitányság körzeti megbízottai szerdán a 41-es főút mellett Rohod közelében akartak intézkedni egy utcalánnyal szemben. A rendőröket meglátva a prostituált elfutott, mintegy húszperces üldözés után sikerült elfogni. A szolgáltatásait védett övezetben, orvosi kiskönyv nélkül áruló 27 éves nőt tiltott kéjelgés miatt szabálysértési őrizetbe vették. Nem ez volt az első alkalom; a prostituált ellen már 16 ilyen eljárás folyt korábban.


Fülöp Gergely r. százados, szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság