Ismét Korzózzunk a nagyvilágban!

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően idén ismét Nyíregyháza központjában, a Korzó Bevásárlóközpontban kerül megrendezésre.
 

2011. március 19-20-án Szabolcs-Szatmár-Bereg megye utazási, idegenforgalmi és szabadidő kiállítása és vására , mely a kereslet és kínálat találkozását kívánja elősegíteni az idegenforgalomban és a kapcsolódó szolgáltatásokban.

A két napos rendezvényen olyan kiállítók mutatkoznak be, akik kapcsolatban állnak az idegenforgalommal és a szabadidő kulturált eltöltésével-utazási irodák, utazásszervezők, szállodák, panziók, egészség – ökö - kalandturizmus szervezői és a turisztikai képviseletek.

Helyszín: 2. emeleti összekötő híd

Nyíregyháza város szinte minden utazási irodája jelen lesz és különleges ajánlataikkal és díjtalan belépéssel várják az utazni vágyó nagyközönséget.

A mindkét napon 9-18 óra között  nyitva tartó kiállítást másfél óránként zajló színvonalas színpadi bemutatók teszik színesebbé, és egy gyermekrajz pályázat a nyári üdülés témakörében, melynek első helyezettje egy horvátországi családos üdülésre jogosító utalványt vehet át a zárónapon 15 órakor kezdődő eredmény hirdetésen.

Az utazási irodák még számos ajándékkal, tombolával és meglepetésekkel várják a látogatókat.

A kiállítás hivatalos megnyitója 2011. március 19-én (szombaton) 10 órától lesz, amit Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Város polgármestere nyit meg, melyre sok szeretettel meghívjuk a sajtó képviselőit is.

Jöjjön , lásson, tervezzen, válasszon  és foglaljon kedvezményesen! Korzózzunk együtt a nagyvilágban!