Jön a Csík Zenekar és az Aida rockmusical Nyíregyházára

Ismét színvonalas programot szervez a Bujtosi Szabadidő Csarnok 2011 tavaszán. Március 12-14-e között a Szabolcs Alapfokú Táncművészeti Iskola és a Szabolcs Diáksport Egyesület Tehetséggel a Tehetségért program keretében Gáspár Laci, SP valamint Polyák Lilla és Homonnay Zsolt koncertjét láthatják az érdeklődők, közben megrendezik a Szabolcs Társastánc Fesztivált és a Szabolcs Kupa Klubközi táncversenyt.

Március 23-án a Gengszterek éjszakája koncert következik, Vastag Csabával, Mészáros Árpád Zsolttal és Hujber Ferenccel. Március 26-án a gyermekek kedvence, az Alma együttes ismét Nyíregyházán koncertezik. Szóljon a Rock! címmel április 8-án egymás után lép színpadra a Radar, a Lord, az Edda és az Ossian. A tavalyi Vidor Fesztiválon a Buszacsában fergeteges sikerrel szerepel a Csík Zenekar, amely április 14-én lép fel ismét, előtte a Bürkös Zenekar mutatkozik be.

Április 30-án Szurdi Miklós rendezésében az Aida rockmusical igazi szenzáció lesz a buszacsában, a főszerepeket Oláh Ibolya, Szerényi László, Xantus Barbara játssza. Május 6-án a Kossuth téri Nyíregyházi Borozó program keretében a buszacsában koncertezik a Bikini együttes. Június 19-én pedig ismét visszatérnek az X Faktor sztárjai zenekari kísérettel.

A tavaszi programban szerepel még az április 16-i veterán járműkiállítás, április 29-én a Kis Vakond Tanodája Hetedhét Határ matematikai verseny döntője, május 7-8-án az Erima U12-es kézilabda országos döntője és a tervek szerint május 13-án a csarnok Szekér László röplabda edző emlékére a magyar női röplabda válogatott vendégszereplését tervezi, legjobbjaink Nyíregyháza gárdájával játszanának, előmérkőzésként a magyar ülőröplabda válogatott a Piremon csapatával mérkőzne. Június 3-5-én pedig az I. Kelet Sport és Szabadidő Kiállítás és Vásár nyitja meg kapuit a csarnokban.

Az őszi tervek között Kárpátia és Tankcsapda koncert szerepel, a Retro Fesztivál pedig december 9-én lesz.