"Állati" Fesztivál Nyíregyházán a Bujtosi ligetben

Állati FesztiválPCAS-Pets' Care Állatvédő Segélyegyesület - Gyepmesteri telepről mentő szervezet - május 8-án vasárnap a Bujtosi ligetben ismét megrendezi az "Állati" Fesztivált, amelyre minden kedves állatbarátot szeretettel vár.

 

 

 

Programok:

kutyás súlyhúzósok (Standard Kutyás Súlyhúzó Egyesület), kutyás ügyességi versenyek, country táncosok, gazdikereső kutyáink,  hot-dog evő verseny, Mediball bemutató, tombola sok-sok nyereménnyel, Kutyakozmetikai- ,nevelési-, állatorvosi tanácsadás folyamatosan a helyszínen, akciós chipezési lehetőség a Nyíregyházi Állatkórház támogatásával, bolhapiac, árusok, gyerekeknek rajzverseny nyereményekkel és ugrálóvár, PET palack ékszerek (Kató Marianna)....meglepetés programok még várhatóak!

Az egyik a sztárvendég a népszerű énekes JUDY lesz - aki talán a saját kutyáit is elhozza-, az esemény zárásaként pedig 120 égi lámpás felengedését tervezték, melyre a nagy érdeklődés ellenére sajnos nem fog sor kerülni. Ám hasonló látványos elemre számíthatnak a kedves állatbarát látogatók.
 

 

 

2011. május 8-án a Bujtosi Városligetben 200 színes léggömb száll majd az égbe a gyepmesteri telepeken meghalt állatokért, megkínzott és magára hagyott állatokért, minden szenvedő életért,.....és a még megmenthetőkért... a reményért, azért a reményért, hogy egyszer mi is emberhez méltó módon egy "emberibb" országban élhetünk majd együtt, ahol humánusan bánnak az állatokkal, aki pedig törvény ellen vét az megkapja méltó büntetését!

A biológiailag 100%-osan lebomló léggömbök normál körülmények között ugyan olyan gyorsan bomlanak le, mint a tölgyfa levelek. A léggömbök felengedése Judy fellépése előtt fog megtörténni!  Mindenkit szeretettel várnak a szervezők az ingyenes rendezvényre!