A nyíregyházi Esküvői Kiállításról egyenesen Párizsba vezet az út?

 Ifjú párok, szeretnétek mindent egy helyen elintézni? Szeretnétek az esküvői szakma összes képviselőjével a menyasszonyi ruhától a frizurán és csokron át a limuzinig kedvezményesen megállapodni?

 

Mindenre választ kaphatnak azok az érintett érdeklődők, akik ellátogatnak a 2012. január 21 és 22-én megrendezésre kerülő XIV. Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár helyszínére Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokba (Géza u 8-16), mindkét napon 10-18 óráig.

 

Zsatkuné Szabó Mónika a Romantika Rendezvény Centrum képviselője tájékoztatása szerint a hagyományokhoz híven a vidéki kiállítások között országos szinten a térség legnagyobb kiállítására kerül sor.  1800 négyzetméteren száz kiállító kínálja szolgáltatásait. Éttermek, szállodák, cukrászok, kozmetikusok, fotósok, videósok és a többi megtekinthető a www.rendezvénycentrum.com honlapon.

 

 

A helyszínen a belépők tombolasorsolásán a kiállítók értékes nyereményeit vihetik haza a szerencsés nyertesek. A város vezetése is ellátogat a színvonalas rendezvényre szombat délelőtt. Az anyakönyvi hivatal is részt vesz a kiállításon, képviselőjétől a polgári házasságkötésről minden fontos információt megtudhatnak az érdeklődők.

 

 

A párizsi álomnászút valósággá válhat a Sunshine Rádió finanszírozása jóvoltából. Azoknak a pároknak, akik beszálltak a versenybe, és a facebookon a legtöbb szavazatot kapták, a kiállításon helyt kell állniuk a többfordulós elődöntőn és döntőn, hogy közülük egy, elrepülhessen Párizsba. Mikos Ákos a rádió munkatársa öt esélyes párról számolt be. 

 

Miközben a látogatók az arénában nézelődnek, a színpadon nonstop divatbemutató, zenei programok, mixer-show, virágkötészeti bemutató látható, vasárnap pedig sor kerül az álomnászút vetélkedőre.

 

A rendezők mindenkit szeretettel, és a bejáratnál a Csekő Kávéház meglepetésével várnak!

 

Trizner Ágnes